Najświeższe wątki:
Zasady gry
[AH] Parvulus Erus
Wątek w temacie: O Laventharze
Wyniki od 1 do 8. Przejdź do strony: 1
Aukcja holenderska: do przejęcia księstwo w świecie mającym raptem dwa tygodnie - Parvulus Erus.
Księstwo przegrało kilka potyczek, jednak nie odstaje znacząco liczebnie od pozostałych księstw. Wciąż ma dwie osady. Może też być zagrożone, zależy to od dalszych działań sąsiada.
Wyjściowa stawka: 80 punktów.
Proszę o zgłoszenia chętnych do mnie na priv. Decyduje kolejność zgłoszeń. W przypadku braku takowych, stawka będzie stopniowo obniżana.
Ważne będą tylko zgłoszenia od graczy posiadających odpowiednią ilość punktów na koncie. Punkty można dokupić za pomocą mechanizmu płatności w dworze książęcym.
Księstwo przegrało kilka potyczek, jednak nie odstaje znacząco liczebnie od pozostałych księstw. Wciąż ma dwie osady. Może też być zagrożone, zależy to od dalszych działań sąsiada.
Wyjściowa stawka: 80 punktów.
Proszę o zgłoszenia chętnych do mnie na priv. Decyduje kolejność zgłoszeń. W przypadku braku takowych, stawka będzie stopniowo obniżana.
Ważne będą tylko zgłoszenia od graczy posiadających odpowiednią ilość punktów na koncie. Punkty można dokupić za pomocą mechanizmu płatności w dworze książęcym.
60 punktów.
40 pkt.
Aukcja zakończona.
Cytat:
Nie gram w tym świecie, ale gdybym miał kupować na aukcji księstwo, to nie chciałbym, żeby tyle informacji otrzymali pozostali książęta.
Czy nie można by bez tylu szczegółów ?
Chodzi o to, aby nie kupować kota w worku.
Tutaj nie rozmawiajmy o tym, ewentualnie w innym wątku.
Tutaj nie rozmawiajmy o tym, ewentualnie w innym wątku.
Aukcja holenderska: Do przejęcia księstwo w Parvulus Erus, najmłodszym ze światów. Księstwo, mimo że zdecydowanie nie należy do najludniejszych, ma zdaniem patrona Wiliama wystarczający potencjał, by odegrać znaczącą rolę w rozpoczynającej się rozgrywce. Księstwo nie jest bezpośrednio zagrożone wojną.
Wyjściowa stawka: 60 punktów.
Wyjściowa stawka: 60 punktów.
Aukcja zakończona.
Wyniki od 1 do 8. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.