Najświeższe wątki:
Zasady gry
[AH] Publicus Nimis
Wątek w temacie: O Laventharze
Wyniki od 1 do 14. Przejdź do strony: 1
Aukcja holenderska:
Do przejęcia księstwo w świecie mającym dopiero 25 dni - Publicus Nimis.
Księstwo jest jednym z mniej licznych w stawce, nie jest zagrożone.
Wyjściowa stawka: 100 punktów.
Proszę o zgłoszenia chętnych do mnie na priv. Decyduje kolejność zgłoszeń. W przypadku braku takowych, stawka będzie stopniowo obniżana.
Ważne będą tylko zgłoszenia od graczy posiadających odpowiednią ilość punktów na koncie. Punkty można dokupić za pomocą mechanizmu płatności w dworze książęcym.
Do przejęcia księstwo w świecie mającym dopiero 25 dni - Publicus Nimis.
Księstwo jest jednym z mniej licznych w stawce, nie jest zagrożone.
Wyjściowa stawka: 100 punktów.
Proszę o zgłoszenia chętnych do mnie na priv. Decyduje kolejność zgłoszeń. W przypadku braku takowych, stawka będzie stopniowo obniżana.
Ważne będą tylko zgłoszenia od graczy posiadających odpowiednią ilość punktów na koncie. Punkty można dokupić za pomocą mechanizmu płatności w dworze książęcym.
80 pkt.
Boro nie szalej to księstwo ma świetną lokalizacje i perspektywy za darmo chcesz je oddać:P
Reklama dźwignią handlu :P
Widać Pawlo ma w tym swój interes żeby sprawę przeciągać;P
60 pkt. Rynek decyduje :)
Miesiąc po starcie świata promocja -67% :D
Bati jedyna okazja być patronem i hegemonem w jednym świecie:P
Aukcja zakończona.
Aukcja holenderska
Do przejęcia księstwo w Publicus Nimis (świat ma dopiero niecałe dwa miesiące). Księstwo jest średniej wielkości, niezagrożone,
Wyjściowa stawka: 80 punktów.
Proszę o zgłoszenia chętnych do mnie. Decyduje kolejność zgłoszenia. W przypadku braku takowych, stawka będzie stopniowo obniżana.
Do przejęcia księstwo w Publicus Nimis (świat ma dopiero niecałe dwa miesiące). Księstwo jest średniej wielkości, niezagrożone,
Proszę o zgłoszenia chętnych do mnie. Decyduje kolejność zgłoszenia. W przypadku braku takowych, stawka będzie stopniowo obniżana.
60 pkt.
Aukcja zakończona.
Aukcja holenderska: do przejęcia księstwo w świecie mającym 102 dni - Publicus Nimis.
Księstwo jest jednym z mniej licznych w stawce, ale nie jest zagrożone.
Księstwo jest jednym z mniej licznych w stawce, ale nie jest zagrożone.
Aukcja zakończona.
Wyniki od 1 do 14. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.