Najświeższe wątki:
Zasady gry
Armia Panoni
Wątek w temacie: Anima Solidus
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Mój zwiad doniósł, że na terenie Babylonu i Ummy stacjonuje 5 korpusów Panoni, dowodzonych przez Inakagate Szalonego, Gabriela Prostego, Arpada i Dozyteusza Czerwonego.
III, IV, V, VI centurie i II Legion Panonika
sami weterani pragnący oddać życie.
Łącznie 274 ludzi uzbrojonych w 300 włóczni, 280 pancerzy skórzanych, 280 kusz i 240 tarcz skórzanych.
III, IV, V, VI centurie i II Legion Panonika
sami weterani pragnący oddać życie.
Łącznie 274 ludzi uzbrojonych w 300 włóczni, 280 pancerzy skórzanych, 280 kusz i 240 tarcz skórzanych.
To mi ulżyło, bo przysiągłbym że zakonnicy namówili Panończyka żeby mnie zbił:)
Aquirre- starzejesz się :)))
Aquirre Ty się tak nie ciesz to tylko 5 korpusów a i z Ummy do Ciebie nie tak daleko :)
II centuria i II Legion Panonico ruszyły na zachód.
Wyszły dwa żuczki na słoneczko.
Wyszły dwa żuczki na słoneczko.
nie może to być! chyba Panończycy wykupili obóz narciarski w górach - a może nad wodą... kto wie...
To tylko graniczny patrol Inspeckcji Sanitarnej. Ktoś nam na pola tulipanów stonkę importuje.
Uff. to całe szczęście, bo od orzeczeń inspekcji, można odwoływać się w sądzie... i wygrać :)
II, IV, V centurie i II Legion Panonica idą na zachód łacznie 440 chłopa
Dokąd żuczki idą? Do mnie czy do Eycka a może do nas obu?
Antygon: skoro Ty zadajesz pytanie to Eyck zna odpowiedź (tak mi się wydaje).
To już na spacer chłopaki pójść nie mogą? Muszą sprawdzić skąd wyłazili Twoi rekruci spacerujący pod moimi wieżami.
Kozak, to było pytanie retoryczne. Idą do mnie w gościnę :)
Ciekawe, ciekawe - a do Eycka nie mają bardziej po drodze? :P
Nie wiem skąd kozaczyzna czerpie swe mapy ale Panonia cieszy się granicą z różnymi księstwami. Post #12. Takie dyskretne pytanie Kozak czyżbyś reprezentował tu jakiś zapadły pod morzami lud, że próbujesz wpływać na politykę?
Dnia dzisiejszego na dwór Panonii przybył jakiś przybłęda podający się posła jego ekscelencji Jediego II. Gdy tylko treść listu unaoczniła Panończykom, podłość intrygi, natychmiast pojęli oni, że celem tego listu było zdyskredytowanie czcigodnego Jediego. Posła ścięto, list przesłano na dwór ekscelencji, by mógł przeciwdziałać intrydze.
Różnym zgryzotom Jedidia II przeciwstawić się musi..., powołano speckomisję dla wyjaśnienia tej sprawy.
Domagamy się jawnych obrad speckomisji :)
Post #19, autor:
Antygon
napisany: 6. lutego 2009, piątek, 22:40
zmieniany przez Boro, 7. lutego 2009, 06:46
napisany: 6. lutego 2009, piątek, 22:40
zmieniany przez Boro, 7. lutego 2009, 06:46
Na północy pojawiła się 45 osobowa X centuria żółtodziobów, zbrojna we włócznie kusze i pancerze skórzane.
Panończyk obległ Iluminacjum.
http://img22.imageshack.us/my.php?ima(...)auy0.jpg
Panończyk obległ Iluminacjum.
http://img22.imageshack.us/my.php?ima(...)auy0.jpg
Wydaje mi się, że Antygonie posunąłeś się o krok za daleko ...
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.