Najświeższe wątki:
Zasady gry
Budowa
Wątek w temacie: Dla początkujących
37 dni utrzymać ludzi pod osadą na podwójnym żołdzie to nie jest za darmo ;p poza tym w 36 dni zburzysz 19 budynków.
Loco, ja wiem że pewne sprawy trudno wytłumaczyć laikom pola walki, uwierz mi, nie chodzi o samo wyburzanie, ale o genialne zagrywki wielkich wodzów :)))
buahahahahahahaaaha...
Cytat:
ja przemawiam w twojej sprawie już dzisiaj :)
Dzięki, na pewno się przyda :)
Na pewno przyłączę się do twojej propozycji jak znowu mi coś nie pójdzie :) ...lub jak zachce mi się robić dywersję.
Kwadrat - jaką kurna dywersję??? chodzi o strzelanie w cudzą stopę a nie własną...
Luty dziękuję za komplement, a teraz łaskawie podaj przykład takiego genialnego zagrania. Może wtedy laicy zrozumieją jak w wyburzaniu nie chodzi o wyburzanie ;)
Loco, kiedy Laik przestaje być laikiem ---> kiedy samodzielnie coś wymyśli i to zrealizuje * :)
genialne zagrania to :
a) wielka tajemnica wielkich wodzów
b) zdarza się raz na 1000 sytuacji i cały problem w tym aby to dostrzec i... patrz "a"
* - tylko się chopie zara nie obruszaj, bo tera to wszystko takie delikatne.... za wyjontkiem żartów naszego prezia Bronisława /oby miał zawsze bystre oko i zawsze trafiał w dychę a raczej w komorę , czy jakoś tam tak./
genialne zagrania to :
a) wielka tajemnica wielkich wodzów
b) zdarza się raz na 1000 sytuacji i cały problem w tym aby to dostrzec i... patrz "a"
* - tylko się chopie zara nie obruszaj, bo tera to wszystko takie delikatne.... za wyjontkiem żartów naszego prezia Bronisława /oby miał zawsze bystre oko i zawsze trafiał w dychę a raczej w komorę , czy jakoś tam tak./
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.