Najświeższe wątki:
Zasady gry
Forum zawiesza przeglądarkę?
Wątek w temacie: Problemy techniczne
Wyniki od 1 do 11. Przejdź do strony: 1
Od jakiegoś czasu wchodząc na wątek na forum zawiesza mi Operę, zaczęło się chyba jak zainstalowałem wersję 10.53 (pod WinXP), wydawało mi się że w momencie gdy łączy się z pagead2.googlesyndication, teraz mam żelazną zwiechę gdy tylko wjadę na post nr 22 w wątku o Katarach
Wie ktoś może w czym rzecz, coś się da zrobić poza zmianą przeglądarki?
Wie ktoś może w czym rzecz, coś się da zrobić poza zmianą przeglądarki?
u mnie na operze to samo, z tym, że było to też na wcześniejszej wersji. może możnaby jakoś zablokować programowo w Lav możliwość łączenia się z pagead2.googlesyndication.com ???
Mam to samo na IE
Czy problem dalej występuje? Wiem, że w nocy właściciel serwera pracował nad usprawnieniami... i jest chyba dużo szybciej dziś.
dziś chodzi ciut lepiej (szybciej i nie zawiesza), ale potestujemy przez kilka dni...
faktycznie jest szybciej i bez zawieszania - różnica w stosunku do tego jak ostatnio było = dostrzegalna na +.
Z rana nie chodziło wcale lepiej. Ale później- lepiej. Powiedziane jest bowiem: lepiej później niż gorzej. :)
chodzi super, zwłaszcza w porównaniu do wczorajszych godzin po południowych.
Post #9, autor:
Andrazar
napisany: 8. czerwca 2010, wtorek, 10:20
zmieniany przez autora, 8. czerwca 2010, 10:21
napisany: 8. czerwca 2010, wtorek, 10:20
zmieniany przez autora, 8. czerwca 2010, 10:21
Moja koncepcja jest taka, ze gra (nie forum) chodzi kiepsko, gdy nasz przeciwnik, którego widzimy akurat miesza z oddziałami, ale to laicka koncepcja wyciągnięta na podstawie pojedynczej obserwacji i niepoparta teorią...
W ten sposób dokonując "bezsensownych" operacji na oddziałach możemy blokować "zaskakujące" posunięcia przeciwnika tuż przed, czy w trakcie przeliczenia.
W ten sposób dokonując "bezsensownych" operacji na oddziałach możemy blokować "zaskakujące" posunięcia przeciwnika tuż przed, czy w trakcie przeliczenia.
O! tu nam kolega wprowadza element wojny elektronicznej , bym powiedział. Jeśli do tego mieszania oddziałami dodać palenie wiosek i burzenie budynków to przeciwnik faktycznie może zgłupieć razem z serwerem :)
Czysty przypadek Andrazarze.
Wyniki od 1 do 11. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.