Indicium Magis wystartował!

Komentowana aktualność: Indicium Magis wystartował!

Wątek w temacie: Komentarze do aktualności

Wyniki od 1 do 18. Przejdź do strony: 1
Post #1, autor: Samuraj
napisany: 4. września 2011, niedziela, 20:51
awatar
Powodzenia wszystkim zapaleńcom :)

Post #2, autor: Wienzu
napisany: 4. września 2011, niedziela, 21:22
awatar
Połamania włóczni Książęta! ;)

Post #3, autor: Larkana
napisany: 4. września 2011, niedziela, 21:22
awatar
Kości zostały rzucone powiedzieli Władcy oglądający swe okolice :)

Post #4, autor: Luty
napisany: 4. września 2011, niedziela, 21:29
awatar
[1] tak , tak zapaleńcom, a zimnych drani niech Buk* ma w opiece

* takie są najnowsze trendy u władzy.

Post #5, autor: Eryk
napisany: 4. września 2011, niedziela, 21:37
awatar
A co to jest "pełna obsada"? Równo 15, czy 16, czy nie mniej niż 15 (np. 17)?

Post #6, autor: Boro
napisany: 4. września 2011, niedziela, 21:43
awatar
Coś koło tego :)

Post #7, autor: Eryk
napisany: 4. września 2011, niedziela, 21:49
awatar
Dziękuję. A są jeszcze możliwe światy z "pełniejszą obsadą", np. 20?

Post #8, autor: Samuraj
napisany: 4. września 2011, niedziela, 22:28
awatar
na szczęście nie (chyba) bo człowiek w takim świecie to tylko maszeruje i maszeruje... przez 2 lata

Post #9, autor: SebekS
napisany: 4. września 2011, niedziela, 22:38
awatar
Życzę wszystkim powodzenia :( Ja po mimo tego, że zgłosiłem się jako jeden z pierwszych (już 29 lipca) w tym świecie nie zagram. Napisałem już w tej sprawie do Boro. Podejrzewam, już w czym tkwi błąd :/

Post #10, autor: SebekS
napisany: 4. września 2011, niedziela, 23:09
awatar
Boro potwierdził, że "w zasadzie możliwe jest tylko jedno aktywne zgłoszenie dla każdego gracza. Najpewniej 'dodając' nowe zgłoszenie po prostu modyfikowałeś stare i zmieniłeś świat.".

Chętnie wezmę zastępstwo 100% obserwacyjne w tym świecie.

Post #11, autor: Chudy Loco
napisany: 4. września 2011, niedziela, 23:16
awatar
a pisali na forum żeby nie brać dwóch światów jeden po drugim bo będzie ciężko, jednak nie kłamali ;p

Post #12, autor: SebekS
napisany: 5. września 2011, poniedziałek, 02:06
awatar
Ja to widzę tak, że można grać w trzech światach jednocześnie. W najmłodszym stawiać domki, w drugim prowadzić pierwszą wojnę, a w najstarszym dogorywać ;)

Trochę szkoda, ale może i tak miało być. Jest jeszcze miesiąc czasu na popełnienie głupich błędów gdzie indziej ;)

Post #13, autor: wiliam
napisany: 5. września 2011, poniedziałek, 09:04
awatar
Cytat:
W najmłodszym stawiać domki, w drugim prowadzić pierwszą wojnę, a w najstarszym dogorywać ;)
Na to szans nie ma - jak tylko sąsiedzi wyczają, że do któregoś świata mniej się przykładasz będzie po Tobie.

Post #14, autor: Czarny
napisany: 5. września 2011, poniedziałek, 09:10
awatar
Znam paru takich, co wzięli po parę światów od razu, bo byli napaleni. Gdy zaczął się ruch - napalenie się skończyło, ludzie rezygnowali i powstawały bezkrólewia i tyle. Szkoda tych graczy, bo gdyby grali po ludzku, to może by nie zrezygnowali i szkoda pozostałych grających, bo opuszczone księstwo to zawsze w jakimś tam stopniu popsuta rozgrywka...

Post #15, autor: SebekS
napisany: 5. września 2011, poniedziałek, 09:14
awatar
Nie zrozumiałeś :) Nie chodzi o nie przykładanie się, ale o to, że raczej długo nie pogram. Jeśli teoretycznie założymy, że pierwsza wojna jest w 3 miesiącu. To w najmłodszym świecie jeszcze jej nie ma, w środkowym będzie trwać, a w najstarszym świecie byłbym z tarczą lub na tarczy (a raczej pod tarczą). Ale z drugiej strony to dlaczego nie zakładać, że zostanę jednym z czterech (końcowych) księstw decydujących o losie świata? :D

Przemyślałem wczoraj sprawę i może faktycznie lepiej będzie grać w co drugim świecie. Odstępy miedzy nimi to jakieś pół roku średnio.

Post #16, autor: Lirasz
napisany: 5. września 2011, poniedziałek, 09:34
awatar
Sebek, ja wziąłem dwa światy jeden po drugim i wierz mi... gdy zaczyna się robić gorąco w obydwu, to brakuje czasu i zacięcia na obydwa. A też na początku byłem zapalony do gry.

Teraz na pewno nie brałbym jeden po drugim. Teraz decydowałbym się na nowy świat, gdy w starym w mrokach jest z połowa księstw.

Post #17, autor: SebekS
napisany: 5. września 2011, poniedziałek, 09:41
awatar
Uzyskałem zastępstwo w IM, tak więc będę z Wami jako obserwator (mam nadzieje, że przyszłego hegemona) :D

Post #18, autor: Aguirre
napisany: 5. września 2011, poniedziałek, 09:54
awatar
Już gdy w jednym świecie robi się gorąco drugi "obrabia się" na odwal bez planowania, słaba dyplomacja etc, raczej w ten sposób wygrać się nie da. Najlepiej mieć jedno ksiestwo i drugie demo w odkrywcach dla zaspokojenia nałogu w wolniejszych chwilach, które zawsze można porzucić bez szkody dla innych, oczywiście sam ciągle łamię tę zasadę i zwykle gram w 2 światach z nadzieją że jak się spiętrzą sprawy w realu to zastępca poratuje..

Wyniki od 1 do 18. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: