Najświeższe wątki:
Zasady gry
Internet coraz groźniejszy!
Wątek w temacie: Inne
Wyniki od 1 do 6. Przejdź do strony: 1
PLEASE FORWARD THIS WARNING AMONG FRIENDS, FAMILY AND CONTACTS!
You should be alert during the next few days. Do not open any message with an attachment entitled "POSTCARD FROM HALLMARK"' regardless of who sent it to you. It is a virus which opens A POSTCARD IMAGE, which 'burns' the whole hard disc C of your computer.
wiem, wiem, czasem takie rewelacje się pokazują i potem nie sprawdzają. jednak tym razem nawet nasz wielki brat MS określił ten nowy typ wirusa jako najgroźniejszy z dotychczasowych.
więc ja tam wolę dmuchać, nawet, gdyby miało się okazać, że na zimne.
You should be alert during the next few days. Do not open any message with an attachment entitled "POSTCARD FROM HALLMARK"' regardless of who sent it to you. It is a virus which opens A POSTCARD IMAGE, which 'burns' the whole hard disc C of your computer.
wiem, wiem, czasem takie rewelacje się pokazują i potem nie sprawdzają. jednak tym razem nawet nasz wielki brat MS określił ten nowy typ wirusa jako najgroźniejszy z dotychczasowych.
więc ja tam wolę dmuchać, nawet, gdyby miało się okazać, że na zimne.
A masz jakiegoś linka do tych 'rewelacji' z MS?
nie mam, dostałem tylko taką wiadomość od zaufanej osoby z USA
Czy poczta w laventharze też może zostać zainfekowana?
Ciekawe jak to robi (nawet jeżeli to prawda). Mając uruchomionego windowsa nie da się uruchomić skandiska ani tym bardziej sformatować dysku C:/, przynajmniej w 'cywilizowany' sposób.
Wirusy mają to do siebie, że działają w sposób niecywilizowany - ale wobec braku linka zakładam że po prostu w spammailu dopisano, że informacja pochodzi z Microsoftu.
Wyniki od 1 do 6. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.