Najświeższe wątki:
Zasady gry
Jak podnieść surowiec?
Wątek w temacie: Dla początkujących
Wyniki od 1 do 5. Przejdź do strony: 1
Witam, jestem początkującym w tej grze, mam mały problem ponieważ jak daje na mapę, to poniżej są towary pozostawione na ziemi...Problem w tym że nie wiem jak je podnieść, wysłałem oddziały na te współrzędne dając rozkaz podniesienia towaru z ziemi, ale nic z tego nie potrafie sobie poradzić z tym. Prosze o jaką pomoc lub rade... Dzięki z góry.
W menu oddziału po prawej stronie jest polecenie "Wyrzuć / podnieś towary ". Jeśli oddział jest na tym samym polu co towary na ziemi na pewno się uda.
Hmm czyli najpierw muszę wysłać oddziały na wspólrzędne gdzie leży towar, a potem wydać rozkaz podniesienia??
Dokładnie tak. Można również to zautomatyzować. Bo jest taka możliwości aby wydać kilka rozkazów na raz. Zostaną one wykonane "po kolei". Wyglądać by to musiało np. tak:
idź do pola 50,46 [m]
podnieś z ziemi drewno (sztuk: 5)
podnieś z ziemi maczuga (sztuk: 10)
podnieś z ziemi kusza (sztuk: 2)
Oczywiście musisz wybrać sobie odpowiedni surowce/uzbrojenie i ich ilości. Może się myle, ale dość przystępnie jest to wszystko opisane w "Samouczku" by Taiho & Sp.
idź do pola 50,46 [m]
podnieś z ziemi drewno (sztuk: 5)
podnieś z ziemi maczuga (sztuk: 10)
podnieś z ziemi kusza (sztuk: 2)
Oczywiście musisz wybrać sobie odpowiedni surowce/uzbrojenie i ich ilości. Może się myle, ale dość przystępnie jest to wszystko opisane w "Samouczku" by Taiho & Sp.
Dzięki za pomoc :)
Wyniki od 1 do 5. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.