Kłopoty z dostępem do serwera

Wątek w temacie: Problemy techniczne

Wyniki od 1 do 11. Przejdź do strony: 1
Post #1, autor: wiliam
napisany: 20. grudnia 2009, niedziela, 00:40
awatar
ostatnio kilka razy tak mi się poukladało, że dopiero późno w nocy mogłem zająć się grą i tu przykra niespodzianka - za każdym razem po północy wejście na lava graniczy niemal z cudem a robienie czegokolwiek z księstwem jest prawie nie wykonalne. Strony przeładowują się po parę minut bądź raczą mnie następującym komunikatem:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, admin@laventhar.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log

Post #2, autor: kozak
napisany: 20. grudnia 2009, niedziela, 09:57
awatar
potwierdzam problem

dzisiaj około 1:30 w nocy próbowałem zająć się sprawami lava, po 15 minutach udało mi się zalogować i zobaczyć przynajmniej raporty na dworze książęcym, ale na dalsze przeglądanie księstwa (że o rozkazach nie wspomnę) sił już nie miałem

Post #3, autor: mularzx
napisany: 20. grudnia 2009, niedziela, 11:25
awatar
Ja również. W nocy strona zamiera.

Post #4, autor: greghor
napisany: 20. grudnia 2009, niedziela, 14:47
awatar
W nocy się śpi, a nie wojuje. No, na pewno nie w laventharze,;))

Post #5, autor: Wortigern
napisany: 20. grudnia 2009, niedziela, 17:56
brak awatara
miałem w nocy to samo, z tą różnicą, że nie mogłem się zalogować na IE ale na FF mi się udało.

Post #6, autor: kozak
napisany: 23. grudnia 2009, środa, 01:38
awatar
informuję, że zauważyłem ostatnio poprawę, nadal w nocy jest gorzej niż za dnia, ale udało mi się zrobić wszystko co miałem zrobić i jeszcze czas na forum się znalazł :)

Post #7, autor: Avathar
napisany: 23. grudnia 2009, środa, 11:02
awatar
A to nie jest tak że serwer stoi gdzieś w stanach i gdy u nas jest noc tam jest szczyt ruchu internetowego?

Post #8, autor: nieznany
napisany: 23. grudnia 2009, środa, 11:47
szpiedzy sieciowi pokazują, że serwer jest na śląsku,
ale może tylko dobrze się maskuje... ;)

Post #9, autor: kozak
napisany: 31. grudnia 2009, czwartek, 02:03
awatar
melduję, że ok. 2 w nocy jest kiepsko (czas oczekiwania po każdym kliknięciu na rezultat to ok. 20 sek)

Post #10, autor: greghor
napisany: 31. grudnia 2009, czwartek, 05:49
zmieniany przez autora, 31. grudnia 2009, 10:10
awatar
Melduje, że 5 to już chyba nie jest noc dla serwerów, bo jest jaknajbardziej ok. Do 2 zdarzało mi się rzeczywiście doświadczyć dziwnych lagów.

Post #11, autor: jedidia
napisany: 31. grudnia 2009, czwartek, 08:44
awatar
Może sprzątaczka wyłącza serwer na noc?:) Albo co gorsza podpina laptopa i zaciąga 1mln GB telenowel w jedną noc:) Za nasze pieniądze!

Wyniki od 1 do 11. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: