Konina?

Wątek w temacie: Problemy techniczne

Wyniki od 1 do 15. Przejdź do strony: 1
Post #1, autor: Lomion
napisany: 22. sierpnia 2009, sobota, 22:16
awatar
Oddział transportuje: koni luzem - 8.5 - czy to zapowiedź możliwości przerabiania koni na mięso?

Post #2, autor: Hejtar
napisany: 22. sierpnia 2009, sobota, 22:41
awatar
tatar - mniam :)

Post #3, autor: Martinus
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 20:03
awatar
Powinna być możliwość przerobienia konia na żywność 1 koń - 1,5 Żywności. Przecież kanibal żyją nadal w Ameryce a koń to tylko zwierz. A jak kryzys to i taka opcja jest dobra.

Post #4, autor: Luty
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 20:10
awatar
Marcinus- ty normalnie nie wyskakuj z takimi pomysłami - bo jakiś miłośnik koni pojedzie cię bez krępacji a w Capulusie mogą się trafić prawdziwi złoczyńcy! = chłopie , czy masz świadomość jaka to była by droga konserwa 1 koń=1,5 żywności ???!!!

Post #5, autor: mularzx
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 20:52
awatar
Złoczyńcy powiadasz, jakież to okrutne... no ale wtedy zawsze można się pomodlić do swojego patrona :P Pomóc może nie pomoże ale na pewno nie zaszkodzi :)

A tak na marginesie Martinus ciesz się, że konie nic nie żrą :)

Post #6, autor: Luty
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 21:01
awatar
mularz - nie powiesz chyba, że dysponujesz GPS-em i telefonem zaufania w 1009 roku?!
--- he he , dobre z tym żarciem dla koni...

Post #7, autor: jedidia
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 21:09
zmieniany przez autora, 24. sierpnia 2009, 21:13
awatar
1koń=1,5 zarcia????

Gdzie moja włócznia-GDZIE?:) Mordowanie koni to nie kanibalizm- to nie ludobójstwo-to świętokradztwo!!!

Post #8, autor: mularzx
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 21:24
zmieniany przez autora, 24. sierpnia 2009, 21:26
awatar
Telepatycznie Luty telepatycznie, magia wszak również istnieje, ostatecznie słowem pisanym również nie wzgardzę :P. Telefon zaufania powiadasz? Znaczy się - Drogi Patronie uprzejmie donoszę itd. itp. Faktycznie gdyby było tych kilkudziesięciu aktywnych graczy to mogłaby być niezapomniana rzeka kalumnii i oszczerstw :) Nie ma co jednak na to liczyć, testówki z reguły milczą jak zaklęte...

Jedi, było nie gubić świetlówki :)

Post #9, autor: Luty
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 21:29
awatar
noo, powiem Ci, że mi się jednak trafiło... , czasem pojawia się prawdziwy zapaleniec z misją i coś tam napisze, ale jak już stanie się bardzo mądry i doświadczony to natychmiast zapomina o swoim mistrzu (hehe).......

Post #10, autor: Larkana
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 21:41
awatar
hehehe

Tak myślę Drogi Luty, czy to co napisałeś przypadkiem się nie odnosi do mnie między innymi :-)

Jak tak to nie bój się ;P
Za dużo godzin poświęciłeś mi czytając moje "głupoty" aby o Tobie zapomnieć ;)

Post #11, autor: Luty
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 21:53
awatar
niestety mamy 2009 rok Larkana i wypada mi jedynie nowocześnie rzucić "bez komentarza" --- ale świat rycerzy czeka na Ciebie, abyś mógł sprawdzić czego się nauczyłeś w konfrontacji z mularzem i Rougem o batim nie wspominając = no to takie różne szkoły = Warszawsko- Wołomińska i Wołomińsko-Warszawska jak by...

pozdrawiam.

Post #12, autor: Larkana
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 22:39
awatar
heh... Teraz niestety nie mam nic kasy na koncie internetowym :(
A Boro na ładny list raczej mi nie uwierzy ;)

No nic... zgodnie z planem czekam z światem rycerskim do września.
Na razie szykuje się do najważniejszej lekcji w świecie odkrywców - wojny z księstwem o porównywalnej sile do mojego i z Władcą który "raczej" będzie umiał "jakoś" się bronić ;)
Mam nadzieje, że to nie będzie to samo co wcześniej - oblężenie, szturm i "kop dla skarbca" ;)

Post #13, autor: Avathar
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 23:26
awatar
Larkana nie czekaj tylko chwytaj okazję jaką jest aukcja holenderska taniej w rycerskim nie zagrasz ;)

Post #14, autor: Larkana
napisany: 24. sierpnia 2009, poniedziałek, 23:32
zmieniany przez autora, 24. sierpnia 2009, 23:33
awatar
a co ja biedny zrobię z tym, że 5 dych mam tylko w wersji "papierkowej"...
Najszybciej jutro mógł bym przelać to ( z pomocą poczty;P) na konto Bora, nim by doszło to wiesz...

Post #15, autor: kozak
napisany: 25. sierpnia 2009, wtorek, 10:54
awatar
eeee, a "na kreche" się nie da?

Wyniki od 1 do 15. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: