Najświeższe wątki:
Zasady gry
Kosmetyka forum
Wątek w temacie: Problemy techniczne
Wyniki od 1 do 11. Przejdź do strony: 1
wnioskuje o mala, malutka poprawke na forum tak aby po dodaniu wpisu do prehistorycznego watku i podswietleniu linka na pierwszej stronie forum, link przenosil nas na strone watku gdzie znajduje sie nowy wpis a nie na poczatek watku. Dziwnie sie jest zaczytac w najnowszych wiadomnosciach z 2006 roku :D zwlaszcza ze nowy wpis niekonecznie moze sie wiazac bezposrednio z pierwotna mysla watku.
Jeśli można, to ja popieram ten postulat. Historycy i tak przejrzą sobie dawniejsze posty. Awangardyści zaś nie wpadną w pułapkę dezaktualizacji.
Wątek dotyczy samego forum, więc drobna uwaga:
Zauważyłem, że to na którym # w danym topicu ustawia się przeglądarka zależy od tego z jakiego kompa się loguję (a loguję się zwykle z 2 kompów) Jeśli to zależy od konfiguracji forum, to postuluję, aby ustawienie na # nieczytany system forum uzależniał nie od kompa, tylko od loginu gracza, teraz bowiem system działa tak, abym na każdym kompie czytał niusy.
Zauważyłem, że to na którym # w danym topicu ustawia się przeglądarka zależy od tego z jakiego kompa się loguję (a loguję się zwykle z 2 kompów) Jeśli to zależy od konfiguracji forum, to postuluję, aby ustawienie na # nieczytany system forum uzależniał nie od kompa, tylko od loginu gracza, teraz bowiem system działa tak, abym na każdym kompie czytał niusy.
W moim przypadku [a często używam dwóch komp.] kiedy loguję się w pracy, system rozpoznaje co czytałem w domu.
Panie Kronos, tak to właśnie działa. Czyżbyś działał na dwóch kontach graczy? :)
nie, Boro, ale wieczorem loguję się w domu, a w dzień w pracy, a to jednak oddzielne kompy.
1 komp XP i Opera
2 komp W2K i Firefox
może od przeglądarki, ciasteczek, czy jeszcze czegoś zależy???
nie, Boro, ale wieczorem loguję się w domu, a w dzień w pracy, a to jednak oddzielne kompy.
1 komp XP i Opera
2 komp W2K i Firefox
może od przeglądarki, ciasteczek, czy jeszcze czegoś zależy???
Ja używam trzech kompów 2xXP+FF w domu i pracy i czasem laptoka żony Vista+IE jak mnie moi chłopcy wypchną w domu i nigdy nie było żeby mi odznaczało nieprzeczytane czy odwrotnie. To chyba jakieś dziwne niestandardowe ustawienia musiałyby być...
Post #8, autor:
Hengist
napisany: 27. stycznia 2011, czwartek, 22:30
zmieniany przez autora, 27. stycznia 2011, 22:30
napisany: 27. stycznia 2011, czwartek, 22:30
zmieniany przez autora, 27. stycznia 2011, 22:30
Ja logowałem się z kilku komputerów oraz na telefonie i nie było tego problemu o którym piszesz Kronos.
#7, nie wiem czy te kropki w menu po lewej się zmieniają, bo nie zwróciłem na to uwagi, ale gdzieś od około tygodnia mam wrażenie, że jakbym już to co czytam wcześniej widział.
a może to tylko przemęczenie po pracy od 6 do 6.
kiedyś coś grzebałem przy ustawieniach konfiguracji przeglądarek, ale to było dawno, więc to pewnie nie to. wyczyszczę cache, cookie, itp i przyjrzę się dokładniej, ale to dopiero gdzieś za tydzień.
a może to tylko przemęczenie po pracy od 6 do 6.
kiedyś coś grzebałem przy ustawieniach konfiguracji przeglądarek, ale to było dawno, więc to pewnie nie to. wyczyszczę cache, cookie, itp i przyjrzę się dokładniej, ale to dopiero gdzieś za tydzień.
#9 Déjà vu ?
Matrix Cię więzi, weź czerwoną pigułkę i obudź się;]
Matrix Cię więzi, weź czerwoną pigułkę i obudź się;]
Cytat:
gdzieś od około tygodnia mam wrażenie, że jakbym już to co czytam wcześniej widział
a, nie - to my się tak po prostu beznadziejnie powtarzamy...
Wyniki od 1 do 11. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.