Księstwa w światach rycerzy do przejęcia

Wątek w temacie: O Laventharze

Wyniki od 101 do 107. Przejdź do strony: 1 ... 4 5 6
Post #101, autor: pawlo77
napisany: 25. stycznia 2012, środa, 20:06
awatar
może stracił 3-4 szperaczy od co:)

Post #102, autor: Hejtar
napisany: 25. stycznia 2012, środa, 20:07
awatar
Parvulus Erus trwa 19 dni

Cytat:
Księstwo przegrało kilka potyczek,

nooo... pewnie krwawi niezależni zatłukli mu trzech zwiadowców
Cytat:
jednak nie odstaje znacząco liczebnie od pozostałych księstw.

nooo... pewnie jest "w plecy" o sześciu osadników

Cytat:
Wciąż ma dwie osady.

fuksiarze, przez 19 dni świata nie stracili żadnej osady

Cytat:
Może też być zagrożone, zależy to od dalszych działań sąsiada.

Większość księstw tak ma na samym początku świata

SAMURAYA o co Ci tak naprawdę chodzi?

Post #103, autor: Czarny
napisany: 25. stycznia 2012, środa, 21:03
awatar
A ja wiem o co chodzi Samuraja-owi i chyba się z nim zgadzam. Trochę za dużo informacji na ogólnym forum.

Post #104, autor: wiliam
napisany: 25. stycznia 2012, środa, 21:12
awatar
Po prostu konieczne zabezpieczenie sprzedającego przed reklamacją i wtórnym porzuceniem księstwa.

Post #105, autor: SAMURAYA
napisany: 26. stycznia 2012, czwartek, 00:16
awatar
Obserwuję wątki [AH] i o ile pamiętam to zwykle informacje są bardziej ogólne. Tym razem uznałem, że są zbyt szczegółowe i dlatego poruszyłem temat.

Po takich informacjach ja z pewnością nie reflektowałbym na takie księstwo. Po informacjach nieco mniej szczegółowych - dopytywałbym bezpośrednio Boro lub Patrona, więc informacje nie dotarły by do sąsiadów.

Hejtar, wg mnie gdyby to były potyczki z niezależnymi to nikt by o tym nie wspominał

Post #106, autor: Samuraj
napisany: 26. stycznia 2012, czwartek, 11:54
awatar
Faktycznie było dużo szczegółów. Zauważ, że przecież sąsiad, który rozbił oddziały sprzedawanego księstwa wie o tym. Czy z jego punktu widzenia zmienia coś zmiana władcy?
Być może musi jedynie liczyć się z tym, że na tronie zasiądzie bardziej doświadczony gracz niż poprzedni książę.

Post #107, autor: SAMURAYA
napisany: 27. stycznia 2012, piątek, 22:24
awatar
#106 Racja, ale dotychczas mógł wiedzieć np. tylko o jednej potyczce (swojej), a teraz wie o kilku. Poza tym inni sąsiedzi, którzy JUŻ mieli jakieś potyczki (a w tak młodym świecie nie było ich pewnie wiele). Poza tym informacja, że populacja nie odstaje znacznie od średniej - oznacza, że jednak odstaje (choć nie znacznie), itp. wnioski, których już nie chcę mnożyć. Jednym słowem postuluję - dla ogółu mniej informacji, a dla potencjalnych kupujących dopytujżcych na priv. - więcej.

Wyniki od 101 do 107. Przejdź do strony: 1 ... 4 5 6
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: