Najświeższe wątki:
Zasady gry
Licytacja
Wątek w temacie: Anima Solidus
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Mam na zbyciu jedno złoże węgla z kopalnia węgla i wieżą obserwacyjną.
Mam jeszcze w ofercie osadę w górach w dogodnym miejscu (ze źródłem) 3 irygacje, chata mysliwego i płatnerz.
Otwieram licytacje.
Przyjmuję niewolników lub talary.
Niedługo nastepne propozycje.
Mam jeszcze w ofercie osadę w górach w dogodnym miejscu (ze źródłem) 3 irygacje, chata mysliwego i płatnerz.
Otwieram licytacje.
Przyjmuję niewolników lub talary.
Niedługo nastepne propozycje.
Co chcesz sie szybko pozbyć trefnego towaru :)
Prosiłbym o składaniu w tym wątku ofert. Osobiste wycieczki w innych wątkach.
A przypadkiem jakiegoś złoża rudy nie masz na zbyciu?
Bo sam węgiel tak średnio mi by się przydał :)
Choć zawsze to już coś :)
Bo sam węgiel tak średnio mi by się przydał :)
Choć zawsze to już coś :)
Pisałem, że będę poszerzał ofertę.
Przynajmniej mam taka nadzieję. Nie wiem jak tam Bogowie zapatrują się na moje dalsze istnienie w tym świecie.
Przynajmniej mam taka nadzieję. Nie wiem jak tam Bogowie zapatrują się na moje dalsze istnienie w tym świecie.
A co tak dokładnie się stało bo tyle szumu, a w sumie nie wiadomo co dokładnie miało miejsce... znowu mam wrażenie jakby wszyscy dowiedzieli się o wszystkim przez gg, a mnie coś ominęło...
Z tego co zgaduję z treści: zaatakowałeś księstwo, które było opuszczone ze świadomością, że jest opuszczone aby się dorobić?
Z tego co zgaduję z treści: zaatakowałeś księstwo, które było opuszczone ze świadomością, że jest opuszczone aby się dorobić?
czyzby ktos tutaj kantowal?
Proszę modów o wyczyszczenie tego wątku z postów nie związanych z tematem.
Widze, że nie ma chetnych do otwartej licytacji. Więc ogłaszam przetarg pisemny. Oferty proszę przesyłac na adres
Carlsberg
Aleja Piwowarska 1
Widze, że nie ma chetnych do otwartej licytacji. Więc ogłaszam przetarg pisemny. Oferty proszę przesyłac na adres
Carlsberg
Aleja Piwowarska 1
No ja jestem zainteresowany.
Tylko czy ta oferta posiada jakąś gwarancję? :)
Tylko czy ta oferta posiada jakąś gwarancję? :)
Słowo Piwożłopa. He he he
Post #11, autor:
Tommy
napisany: 27. lutego 2008, środa, 09:09
zmieniany przez autora, 27. lutego 2008, 09:11
napisany: 27. lutego 2008, środa, 09:09
zmieniany przez autora, 27. lutego 2008, 09:11
Problem tylko, że taki Jedida lub mularzx mogą tej gwarancji nie uznać :P
I mogą zgłaszać roszczenia do tego złoża :)
I cos czuję,że musiałbym sobie tą gwarancje sam wywalczyć :P :)
I mogą zgłaszać roszczenia do tego złoża :)
I cos czuję,że musiałbym sobie tą gwarancje sam wywalczyć :P :)
Ja moge tylko ręczyć za dostarczenie towaru. Za eksploatacje i bezwypadkowość już nie ręczę. To juz pozostaje w gestii kupujacego.
Cytat:
Ja moge tylko ręczyć za dostarczenie towaru. Za eksploatacje i bezwypadkowość już nie ręczę. To juz pozostaje w gestii kupujacego.
Jak bym słyszał sprzedawce w markecie lub w banku :):)
Kocham Cię, tylko bierz pan ten kredyt i nie czytaj tego co drobnym druczkiem :P :)
A potem to już "spieprzaj dziadu" lub "odwal se idioto" (sarkozy) :):)
Tommy:
Za nieodpowiednia eksploatację produktu winę ponosi użytkownik. Np. jesli kupiłes buty - nie powinieneś w nich chodzić, tylko postawic na półeczce. Na pewno będą Ci długo służyć.
Podobnie jest ze złozem. Możesz eksploatować, ale wytworzony surowiec powinieneś oddać. Wtedy będzie cieszył sie długoletnim uzytkowaniem złoża.
Za nieodpowiednia eksploatację produktu winę ponosi użytkownik. Np. jesli kupiłes buty - nie powinieneś w nich chodzić, tylko postawic na półeczce. Na pewno będą Ci długo służyć.
Podobnie jest ze złozem. Możesz eksploatować, ale wytworzony surowiec powinieneś oddać. Wtedy będzie cieszył sie długoletnim uzytkowaniem złoża.
Dajcie spokój z tą tzw "licytacją". Nie wiem czy to jakiś żart czy co, moze za mało doświadczony w lava jestem, ale to głupota totalna. Coraz więcej pojawia się na forum tego świata, jakichś bezsensownych tematów, które z palca są wyssane lub z czegoś innego. Moze zajmiemy się grą, walką czyms poważniejszym. Samo ciągnięcie tematu armii składkowej robi się nudne. Była jest i będzie jedynie co można zrobić to skopac tych co to wykorzystują w swiecie. Aqwert zdaje mi się ze stajesz po stronie tej niby dobrej bo zdradziłeś ale teraz ciekawi mnie Twoja reakcja? skopiesz frajerów i przyczynisz się do ukrócenia postępku czy też to Twoje wyrachowanie i takim sposobem poprostu chciałes zdobyć troche pancerza.
Jak by co zapraszam do Romanum zobaczymy ile ta Twoja armia składkowa jest warta.
Pozdrawiam
Jak by co zapraszam do Romanum zobaczymy ile ta Twoja armia składkowa jest warta.
Pozdrawiam
Japkof:
A ci Ci przeszkadzaja głupie tematy?
Przynajmniej forum żyje. Bo ostatnimi czasy było troche wymarłe.
A z tego co wiem, że nie ma obowiązku czytania forum (szczególnie głupich tematów)
A co do odwiedzin w Twoim ksiestwie. To musisz sie uzbroic w cierpliwość. Nie będę dylał na drugi koniec świata żeby zaspokoić Twoja ciekawość. Ale jak bardzo chcesz sie przekonać o jej wartości może wyjść jej naprzeciw.
A ci Ci przeszkadzaja głupie tematy?
Przynajmniej forum żyje. Bo ostatnimi czasy było troche wymarłe.
A z tego co wiem, że nie ma obowiązku czytania forum (szczególnie głupich tematów)
A co do odwiedzin w Twoim ksiestwie. To musisz sie uzbroic w cierpliwość. Nie będę dylał na drugi koniec świata żeby zaspokoić Twoja ciekawość. Ale jak bardzo chcesz sie przekonać o jej wartości może wyjść jej naprzeciw.
Spokojnie zapewniam Cie iż jak dotrwasz Ty czy tez Twoja "wspaniała" armia to się spotkamy :) wtedy upoluje troche mięsa!
Cytat:
[q/]Dajcie spokój z tą tzw "licytacją". Nie wiem czy to jakiś żart czy co, moze za mało doświadczony w lava jestem, ale to głupota totalna. Coraz więcej pojawia się na forum tego świata, jakichś bezsensownych tematów, które z palca są wyssane lub z czegoś innego. Moze zajmiemy się grą, walką czyms poważniejszym.
Oj Japkof, nie ma co sie pieklić :) Więcej luzu proponuję :)
O czyms trzeba - albo chociaz miło jest gadać. Jak tematy typowo o sytuacji w świecie nie chwytaja, to inaczej trzeba forum ożywić :)
Cytat:
Dajcie spokój z tą tzw "licytacją". Nie wiem czy to jakiś żart czy co, moze za mało doświadczony w lava jestem, ale to głupota totalna.
A co do tego czy to głupota czy nie. Hmm, kazdy sposób jest dobry na wkurzenie przeciwnika lub uzyskanie jakis korzyści :)
Wiadomo, że zdenerwowany człowiek popełnia błędy :)
A poza tym śrendio co 2 mój post jest z gatunku "mało poważnych" :)
I jakoś nie chce mi sie tego zmieniać :):)
Choć powinienłem chyba się zabrac za pracę, bo nie płacą mi za granie w lava :)
A zresztą w opisie tego działu na forum wyraźnie jest podane:
:))))))))
Cytat:
Anima Solidus
plotki, fakty, opinie, oszczerstwa, opisy i pomówienia z tegoż świata pełnego
plotki, fakty, opinie, oszczerstwa, opisy i pomówienia z tegoż świata pełnego
:))))))))
Tak jest zostańmy na chwilę przy pomówieniach... Czy aby imć pan Japkof nie piekli sie tak na ową licytacyję czasem dlatego, że licytowany jest jego, przepraszam były jego towar? :)
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.