Logowanie

Wątek w temacie: Problemy techniczne

Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Post #1, autor: SebekS
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 09:37
awatar
Dziś nie mogłem zalogować się po 9 rano. Pewnie jaką aktualizacja lub "coś tam z bazą danych". Często wyskakuje taki ekran? Czy login i hasło nie dostało się czasem do kogoś nie powołanego?

Post #2, autor: Tommy
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 09:45
zmieniany przez autora, 18. czerwca 2011, 10:18
awatar
W pierwszej chwili pomyślałem,ze Boro serwera zapomniał opłacić, bo tak to wyglądąło (strona z logowaniem na serwer dostawcy)
Albo co gorsze Boro zgarnął od nas kasę i zwiał do Argentyny :P

Post #3, autor: Hejtar
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 09:45
awatar
Zdarzało się.
Ja dziś też miałem kłopoty

Post #4, autor: Adam
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 09:54
awatar
Też miałem problemy, na szczęście bez konsekwencji.

Post #5, autor: SebekS
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 10:03
awatar
Ja strachliwy sobie hasło zmieniłem :)

Post #6, autor: Kedar
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 10:14
awatar
No dostawca usług zawiesił Borowi stronę laventhara na parę chwil. Może jakiś atak DNS ? :P

Post #7, autor: Wienzu
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 11:16
awatar
Spokojnie Sebek, nikt tutaj dolarami nie handluje, żeby obawiać się włamania na konto. ;)

Post #8, autor: Boro
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 14:04
awatar
Wszystko jest opłacone, pewnie po prostu jakiś błąd po stronie administratorów. Jeśli przerwa była chwilowa, to nie będę robił afery. Hasła natomiast są trzymane w formie zakodowanej, więc niewiele Wam grozi :)

Post #9, autor: Chudy Loco
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 14:32
awatar
Ja mam dla Was jedną radę. W sobotę o 9 SPAĆ trzeba jeszcze!

Post #10, autor: SebekS
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 16:34
awatar
Jak tu spać jak księstwo palą ;)

A hasło sobie zmieniłem, bo pomyślałem sobie, że wysłałem login i hasło na obcą stronę.

Post #11, autor: Luty
napisany: 18. czerwca 2011, sobota, 17:25
awatar
Sebek, nie dramatyzuj nadmiernie :) - raptem przez chwilę był 19 stopień zasilania , a ty już kłódki w bramie powymieniałeś = bywały czasy , że na cały dzień moc systemowi odbierało i jakoś tysz dało się szyć , o nerwach starganych nie wspominając...

Post #12, autor: Lirasz
napisany: 27. sierpnia 2011, sobota, 07:55
awatar
Wczoraj wieczorem nie działał mi Lav - ktoś jeszcze miał takie problemy?

Post #13, autor: SebekS
napisany: 27. sierpnia 2011, sobota, 09:02
awatar
Ja miałem. nie wyświetlała się strona. Tak samo jak ostatnio. Problem leżał chyba po stronie administrującego serwerem.

Post #14, autor: Chudy Loco
napisany: 27. sierpnia 2011, sobota, 09:14
awatar
albo Boro wprowadzał njusy :P

Post #15, autor: SebekS
napisany: 27. sierpnia 2011, sobota, 09:18
awatar
Njusy poprzedza artykuł, potem jest okres do zadziałania njusa, by można było drzeć szaty na forum ;)

Post #16, autor: Chudy Loco
napisany: 27. sierpnia 2011, sobota, 09:28
zmieniany przez autora, 27. sierpnia 2011, 09:28
awatar
oj, artykuł informuje o njusach, potem jest okres do zadziałania njusa ale... kiedyś trzeba njusy zakodować i sprawdzić czy działają jak trzeba, myślisz, że Boro najpierw pisze co wprowadzi, a później dopiero nad tym pracuje ?:P

Post #17, autor: SebekS
napisany: 27. sierpnia 2011, sobota, 10:06
awatar
Myślę, że testuje njusy na kopii gry a nie na nas :)

Post #18, autor: Chudy Loco
napisany: 27. sierpnia 2011, sobota, 11:39
awatar
no nie miałem na myśli na pewno testowania czegokolwiek w światach aktualnie trwających - nawet odkrywcach ;) Raczej coś w postaci 'ukrytego' świata tylko dla Bora, a może i Patronów ? :D

Takie testy mogą wykazać, czy jakaś zmiana nie oddziałuje również na serwer. Różnie bywało i różne problemy widziałem jak ludzie zgłaszali, same z siebie przecież nie powstają, winą jest albo skrypt albo kłopoty z serwerem.

Post #19, autor: SebekS
napisany: 27. sierpnia 2011, sobota, 19:45
awatar
Czasem drobne poprawki w kodzie wprowadza się bez informowania publiki. Liczący do któregoś tam miejsca po przecinku mogą mieć problem ;)

Post #20, autor: Kurp
napisany: 16. września 2011, piątek, 21:45
zmieniany przez autora, 16. września 2011, 21:50
awatar
Gdy zamknę przeglądarkę i ponownie ją otworzę po czym się zaloguję do lava to zawsze loguje mnie do tego samego świata, bez względu na to z którego się wylogowałem.

Problem pojawia się tylko na służbowym kompie i nie mam możliwości zmienienia ustawień przeglądarki.

Co mogę zrobić, by logowało mnie do innego, bo akurat w tym, do którego mnie loguje mam zastępstwo a wolałbym się logować do swojego?

Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: