Najświeższe wątki:
Zasady gry
Mistrzostwa Świata 1010r.
Wątek w temacie: Inne
Nooo... szlak mnie trafi, nie daję rady oglądać meczów, chyba niedługo założę sobie kevlar na łeb i jeszcze wypełnię go jakąś pianką, bo mi inaczej łeb rozwali!
Co to ma być za doping?! Ci durnie dmiom tylko w te swoje debilne trąby i nic poza tym nie słychać, ani dopingu, ani śpiewów, a reakcji tłumów, ani wybijania piłek! No nic nie słychać, tylko te cholerne ryczenie tych debilnych trąb!
Kurr... wymyślili - MŚ w Afryce! No to mamy. Ciekaw jestem ilu Europejczyków przyprawią te mistrzostwa o szaleństwo? Ciekawe jak Europejczycy wytrzymują na tych meczach?
Co to ma być za doping?! Ci durnie dmiom tylko w te swoje debilne trąby i nic poza tym nie słychać, ani dopingu, ani śpiewów, a reakcji tłumów, ani wybijania piłek! No nic nie słychać, tylko te cholerne ryczenie tych debilnych trąb!
Kurr... wymyślili - MŚ w Afryce! No to mamy. Ciekaw jestem ilu Europejczyków przyprawią te mistrzostwa o szaleństwo? Ciekawe jak Europejczycy wytrzymują na tych meczach?
oowszem, straszne, normalnie, jak bzyczenie stada os. myślałem, że to tylko mnie przeszkadza.
Masz rację Hejtarze, kompletna monotonia, nawet podczas hymnów brzęczą. ja nie daję rady, wyłączam mecz po 30 minutach, nieważne kto gra.
Masz rację Hejtarze, kompletna monotonia, nawet podczas hymnów brzęczą. ja nie daję rady, wyłączam mecz po 30 minutach, nieważne kto gra.
Panowie.
Wystarczy wyłączyć głos i puścić Grechutę.
Bardzo fajnie się ogląda.
Wystarczy wyłączyć głos i puścić Grechutę.
Bardzo fajnie się ogląda.
tyle, że ja lubię mecz z dźwiękiem, z kibicami i komentatorem. i emocjami.
a jak będę chciał posłuchać pszczelego brzęczenia, to sobie ul kupię. ;d
a jak będę chciał posłuchać pszczelego brzęczenia, to sobie ul kupię. ;d
Komentatorów to lubię hiszpańskich.
Polscy się do nich nie umywają. Chrzanią jak potłuczeni.
A chyba najgorszy jest duet Szpakowski-Lubański.
Polscy się do nich nie umywają. Chrzanią jak potłuczeni.
A chyba najgorszy jest duet Szpakowski-Lubański.
Jeśli chodzi o polskich komentatorów, to polecam piosenkę grupy Afro-Kolektyw, pt. Hymn polskiej reprezentacji na mŚ piłce nożnej, czy jakoś tak...
Wuwuzele rzeczywiście rozwalają, ale ja już się przyzwyczaiłem. Trochę dziwne te mistrzostwa jak narazie. Niby mecze emocjonujące, ale tak do końca na razie nikt nie zachwycił. Jak zawsze będę kibicował za Holandią, czekam też na Hiszpanie - może się coś zmieni,;)
Nie ma co przesadzać ze szkodliwością tego trąbienia. Ja też dość szybko się przyzwyczaiłem i "nie słyszę tego", gorzej z arcykomentarzami. Do tego powiem, że wolę nawet to trąbienie niż rzucanie petard i butelek z trybun. Te murzyny to jak by nie trąbili i tańczyli to by wyrywali krzesełka z betonu, a tak bawią się jak dzieci.
Chyba za wcześnie jeszcze na wnioski, która paczka jest najlepsza - podobała mi się Argentyna - ale ja już kilka lat temu kupiłem blubluzę "ARGENTINA" i jakoś jest prawie nowa do dziś - czyli nie sponiewierana nadmiernie kibicowaniem.
Angole zagrali 20 minut dobrze - a reszta jak zwykle - czyli do domu.
Hiszpania ma mojego ulubionego trenera Vincente - zrobił z nich drużynę która gra pięknie i do tego wygrywa. czekam też na mecz w którym zostaną skopane na amen germańce bo z kolei ich trenera nienawidzę jak psa.
A poza tym to dobrze, że nas tam nie ma więc pośmiewiskiem zostanie Grecja a nie my. :)
Chyba za wcześnie jeszcze na wnioski, która paczka jest najlepsza - podobała mi się Argentyna - ale ja już kilka lat temu kupiłem blubluzę "ARGENTINA" i jakoś jest prawie nowa do dziś - czyli nie sponiewierana nadmiernie kibicowaniem.
Angole zagrali 20 minut dobrze - a reszta jak zwykle - czyli do domu.
Hiszpania ma mojego ulubionego trenera Vincente - zrobił z nich drużynę która gra pięknie i do tego wygrywa. czekam też na mecz w którym zostaną skopane na amen germańce bo z kolei ich trenera nienawidzę jak psa.
A poza tym to dobrze, że nas tam nie ma więc pośmiewiskiem zostanie Grecja a nie my. :)
Może się mylę, ale coś czuje że Niemiaszki nawet z grupy nie wyjdą i to będzie największa sensacja I rundy. Ghana jak dla mnie to najlepsza drużyna afrykańska. Serbowie to typowa jugosłowianski, oparty na technice styl gry. A równocześnie mają prawie całą drużynę chłopisk po 190 + dwóch szybkich w pierwszym składzie i jeszcze kilka asów z rękawa na ławce. Naprawdę będą dobrzy w tych mistrzowstwach i głupoty gada Szczęsny, ze w meczu z nami nic nie pokazali i to jest ich prawdziwa twarz.
Maciek Szczęsny, jak dla mnie ewidentnie nie jest autorytetem, więc sobie może gadać co chce. ;p
Co do tego dźwięku, to nic nie poradzę, po prostu nie potrafię go znieść.
Co do tego dźwięku, to nic nie poradzę, po prostu nie potrafię go znieść.
No - niestety kangury wpadły na głupi pomysł aby się kopać z niemieckim wałachem :) = niemiaszki potrafią ograć cieniarzy jak mało kto.
Ale przefarbowani Polacy pudłują jak nasi :P
Krew można przetoczyć ale genów nie wymienisz :)
Ech zniszczy Szwabów to rozwadnianie krwi... i bukmacherów też, bo kto teraz będzie zawsze wygrywał :P
Grają zupełnie nie w swoim stylu. Niemcy to przeważnie wygrywają 1-0, a tu tyle bramek. Wątpie aby z Ghaną i Serbią poszło im tak łatwo. Swoja drogą to oni mają jednak wszystko poukładane. Na bramce stoi gostek 24 lata, mogę się założyć że po mistrzostwach kupi go Bayern, a Niemcy będą mieli bramkarza na następne 4 mistrzostwa. Nawet kurna z gęby jest do Kahna podobny,;))
Greghor tak się robi pieniądze, nie udawaj że nie rozumiesz :) Boże czemu ja nie jestem z mordy podobny do Jusufa ibn ali mniejsza o to jakiego - święta wojna OK, ale te hurysy...
Z tego co pamiętam to Niemcy zawsze w fazie grupowej starają się z jednym przeciwnikiem strzelić ile się da, żeby potem nie mieć problemów w razie potknięcia. Ostatnio zdaje się nawet 8-0 wyciągnęli z Arabią Saudyjską, teraz padło na Australię. W sumie to wolę takie podejście od jazdy po remisach, jakie zazwyczaj fundują nam Włochy czy Francja, oszczędzając się na drugą fazę turnieju, a czasem narzekając potwornie na "zielony stolik" jaki sprawił że zamiast minimalnie nad, wylądowali minimalnie pod kreską.
gregohor - spokojnie, niemcy potrafią skopać leżącego, ale zobaczymy jak w końcu trafią na jakiś konkretny zespół, co prawda komentator w polskiej telewizji zachowywał się tak jak by komentował z Berlina , ale ja mrożę piwko i spokojnie czekam :)
http://www.majhost.com/gallery/Trotsk(...)zzzz.jpg
http://oryginalny.wordpress.com/2010/(...)kibicow/
http://oryginalny.wordpress.com/2010/(...)kibicow/
Już lepiej brzmiałoby, gdyby oni nie wiem, śpiewali jakieś swoje Zuluskie pieśni bojowe, niż te trąby. Pamiętam swego czasu na Śląskim kibice używali tych mm instrumentów, ale tego zakazano. Od tej pory poziom kibicowania w trakcie meczów reprezentacji raczej się podniósł.
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.