Najświeższe wątki:
Zasady gry
Mularzx patronem Adamans Fortitudo
Komentowana aktualność: Mularzx patronem Adamans Fortitudo
Wątek w temacie: Komentarze do aktualności
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1
Gratulacje!
jasne , że to świetna wiadomość = są znikome szanse aby znowu wygrał :))
Gratulacje dla "Wielkiego Brata" xD
Post #4, autor:
Hejtar
napisany: 18. października 2010, poniedziałek, 23:08
zmieniany przez autora, 18. października 2010, 23:08
napisany: 18. października 2010, poniedziałek, 23:08
zmieniany przez autora, 18. października 2010, 23:08
Post #2
bauahahahahahaha...
ps.
Gratulacje :)
bauahahahahahaha...
ps.
Gratulacje :)
Luty szanse czyli prawdopodobieństwo istnieje zawsze :), ale do tego stopnia niskie, że sam bym na siebie nie stawiał :P
heh proszę państwa, czy Mularz Nie wygra? no nie wiem. a co jeśli np. w końcowej fazie świata, jakis władca opuści księstwo atakowane, i Patron na mocy swych obowiązków będzie się bronił tak nieszczęśliwie, że pobije agresora iiiii osiągnie 50% za nim tron zdąży objąć jakiś książę.
Wortigern - to właśnie mieści się w "znikoome" i "prawdopodobieństwo" - co prawda mularz z wrodzonej skromności na siebie nie obstawia, ale fanklub zakutych pał jak najbardziej powinien coś postawić na ten wariant :)
woow
fanklub zakutych pał?
to jakiś nowy poziom elokwencji,
nie gratuluję takich wyrzyn.
fanklub zakutych pał?
to jakiś nowy poziom elokwencji,
nie gratuluję takich wyrzyn.
7 Kto przyjmuje zakłady, i jakie są stawki? ;d
Ciekaw jestem, gdzie znajdziecie frajera, który zaryzykuje swoje pieniądze i postawi na kogoś innego niż mularz.
heh - wyczuwam, że to może być żyła złota dla mnie - przyjmuję zakłady : punkty należy wpłacać na moje konto, kurs na dzisiaj wynosi 1:10, czyli przy założeniu , że wygra mularz wypłacam 10 punktów za każdy postawiony na niego. Kurs może ulec zmianie w miarę rozwoju wypadków... nadmieniam, że nie jestem w zmowie z zawodnikiem M i się z nim nie podzielę.
heheh, stać Cię na wypłaty wygranych? ;d coś mi się zda, że szłoby to w tysiące punktów. :)
Mularz, ale co Ty się zgadzasz? Przecież mieliśmy grać! A teraz to ani razem nie zagramy, ani ja sam nie mogę :/
Rilaks, jak powiedział jeden skazaniec do drugiego, jeszcio uspiejem :) poczekamy aż ochłoniesz z grudniowego szoku :P
Rilaks - rilaksem = ale jutro rusza Nowy Wspaniały Świat a tu ciiiszaaaa jak w grobie !! Żadnej napinki i udeptywania ziemi, żadnych gróźb i pomówień. Heh - to będzie świat tulipanów, zero wojny tylko pokój wszystkich ze wszystkimi, największy sojusz Law 14 księstw, po 720 dniach wygrał Papkin lew północy, dzięki poparciu pozostałych 13 przeciwników.
Zapewne Książęta Adamans Fortitudo pod światłym przeewodem Mularzx'a, szykuja się do pobicia rekordu Nex Necis - tym razem 900 dni "padnie" jak nic ;)
Tym razem rozstrzygnie szarża 2 tysięcy jazdy, przy czym przynajmniej tysiąc w płytach. A co se będziemy żałować :P
hehe - sojusz 14 księstw jest zdolny do takiego czynu, plan doskonały, tylko jest jeden słaby punkt = brak przeciwnika, no chyba , że zagra tam jakaś Czarna Owca :)
To nie jest słaby punkt, to problem do rozwiązania. Wątpię czy Czarny zgodziłby się na owcę, ale na Lwa Północy to by się go namówiło :P
Owca w Wielkim Mieście dokonywał czynów bohaterskich, walczył samotnie z systemem i miał przeciw sobie Generała, więc ja bym się nie zapierał kopytami na progu NWŚ, no ale wiadomo, że Lew Północy to jednak coś z wyższej półki , nie z Biedronki :)
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.