Mularzx patronem Adamans Fortitudo

Komentowana aktualność: Mularzx patronem Adamans Fortitudo

Wątek w temacie: Komentarze do aktualności

Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1
Post #1, autor: Eryk
napisany: 18. października 2010, poniedziałek, 22:42
awatar
Gratulacje!

Post #2, autor: Luty
napisany: 18. października 2010, poniedziałek, 22:54
awatar
jasne , że to świetna wiadomość = są znikome szanse aby znowu wygrał :))

Post #3, autor: Barthozz
napisany: 18. października 2010, poniedziałek, 22:54
awatar
Gratulacje dla "Wielkiego Brata" xD

Post #4, autor: Hejtar
napisany: 18. października 2010, poniedziałek, 23:08
zmieniany przez autora, 18. października 2010, 23:08
awatar
Post #2
bauahahahahahaha...

ps.
Gratulacje :)

Post #5, autor: mularzx
napisany: 19. października 2010, wtorek, 00:41
awatar
Luty szanse czyli prawdopodobieństwo istnieje zawsze :), ale do tego stopnia niskie, że sam bym na siebie nie stawiał :P

Post #6, autor: Wortigern
napisany: 19. października 2010, wtorek, 01:21
brak awatara
heh proszę państwa, czy Mularz Nie wygra? no nie wiem. a co jeśli np. w końcowej fazie świata, jakis władca opuści księstwo atakowane, i Patron na mocy swych obowiązków będzie się bronił tak nieszczęśliwie, że pobije agresora iiiii osiągnie 50% za nim tron zdąży objąć jakiś książę.

Post #7, autor: Luty
napisany: 19. października 2010, wtorek, 10:56
awatar
Wortigern - to właśnie mieści się w "znikoome" i "prawdopodobieństwo" - co prawda mularz z wrodzonej skromności na siebie nie obstawia, ale fanklub zakutych pał jak najbardziej powinien coś postawić na ten wariant :)

Post #8, autor: Samuraj
napisany: 19. października 2010, wtorek, 11:45
awatar
woow
fanklub zakutych pał?
to jakiś nowy poziom elokwencji,
nie gratuluję takich wyrzyn.

Post #9, autor: Wortigern
napisany: 19. października 2010, wtorek, 12:05
brak awatara
7 Kto przyjmuje zakłady, i jakie są stawki? ;d

Post #10, autor: wiliam
napisany: 19. października 2010, wtorek, 12:59
awatar
Ciekaw jestem, gdzie znajdziecie frajera, który zaryzykuje swoje pieniądze i postawi na kogoś innego niż mularz.

Post #11, autor: Luty
napisany: 19. października 2010, wtorek, 13:13
awatar
heh - wyczuwam, że to może być żyła złota dla mnie - przyjmuję zakłady : punkty należy wpłacać na moje konto, kurs na dzisiaj wynosi 1:10, czyli przy założeniu , że wygra mularz wypłacam 10 punktów za każdy postawiony na niego. Kurs może ulec zmianie w miarę rozwoju wypadków... nadmieniam, że nie jestem w zmowie z zawodnikiem M i się z nim nie podzielę.

Post #12, autor: Wortigern
napisany: 19. października 2010, wtorek, 14:53
brak awatara
heheh, stać Cię na wypłaty wygranych? ;d coś mi się zda, że szłoby to w tysiące punktów. :)

Post #13, autor: Czarny
napisany: 19. października 2010, wtorek, 18:30
awatar
Mularz, ale co Ty się zgadzasz? Przecież mieliśmy grać! A teraz to ani razem nie zagramy, ani ja sam nie mogę :/

Post #14, autor: mularzx
napisany: 20. października 2010, środa, 09:10
awatar
Rilaks, jak powiedział jeden skazaniec do drugiego, jeszcio uspiejem :) poczekamy aż ochłoniesz z grudniowego szoku :P

Post #15, autor: Luty
napisany: 13. listopada 2010, sobota, 10:51
awatar
Rilaks - rilaksem = ale jutro rusza Nowy Wspaniały Świat a tu ciiiszaaaa jak w grobie !! Żadnej napinki i udeptywania ziemi, żadnych gróźb i pomówień. Heh - to będzie świat tulipanów, zero wojny tylko pokój wszystkich ze wszystkimi, największy sojusz Law 14 księstw, po 720 dniach wygrał Papkin lew północy, dzięki poparciu pozostałych 13 przeciwników.

Post #16, autor: Hejtar
napisany: 13. listopada 2010, sobota, 11:21
awatar
Zapewne Książęta Adamans Fortitudo pod światłym przeewodem Mularzx'a, szykuja się do pobicia rekordu Nex Necis - tym razem 900 dni "padnie" jak nic ;)

Post #17, autor: mularzx
napisany: 13. listopada 2010, sobota, 12:06
awatar
Tym razem rozstrzygnie szarża 2 tysięcy jazdy, przy czym przynajmniej tysiąc w płytach. A co se będziemy żałować :P

Post #18, autor: Luty
napisany: 13. listopada 2010, sobota, 12:14
awatar
hehe - sojusz 14 księstw jest zdolny do takiego czynu, plan doskonały, tylko jest jeden słaby punkt = brak przeciwnika, no chyba , że zagra tam jakaś Czarna Owca :)

Post #19, autor: mularzx
napisany: 13. listopada 2010, sobota, 12:44
awatar
To nie jest słaby punkt, to problem do rozwiązania. Wątpię czy Czarny zgodziłby się na owcę, ale na Lwa Północy to by się go namówiło :P

Post #20, autor: Luty
napisany: 13. listopada 2010, sobota, 12:58
awatar
Owca w Wielkim Mieście dokonywał czynów bohaterskich, walczył samotnie z systemem i miał przeciw sobie Generała, więc ja bym się nie zapierał kopytami na progu NWŚ, no ale wiadomo, że Lew Północy to jednak coś z wyższej półki , nie z Biedronki :)

Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: