Najświeższe wątki:
Zasady gry
Multikonto - testerzy potrzebni
Wątek w temacie: Problemy techniczne
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Proszę o zgłoszenie się do mnie osób mających więcej niż jedno konto i chcących coś przetestować :)
Ok, na razie dziękuję za zgłoszenia. Do tych, którzy zgłosili swą gotowość, odezwę się (za jakiś czas) na priv.
Proszę o zgłoszenia mających więcej niż jedno konto i chcących je połączyć
(tylko piszcie z kont mających zostać unicestwione, z informacją, które konto ma być podstawowym)
(tylko piszcie z kont mających zostać unicestwione, z informacją, które konto ma być podstawowym)
Jak rozumiem na priva :)
oczywiście na priva :)
Heh jaki ekspres, pisałem to z drugiego konta a post już z starym avatarem :)
Post #7, autor:
wiliam
napisany: 23. lutego 2007, piątek, 16:20
zmieniany przez Boro, 23. lutego 2007, 16:30
napisany: 23. lutego 2007, piątek, 16:20
zmieniany przez Boro, 23. lutego 2007, 16:30
Bajeczna sprawa! Tylko mam teraz problem z płatnościami. Szczerze mówiąc zakręciłem się i nie wiem jak do tego podejść.
I jeszcze jedno:
I jeszcze jedno:
Cytat:
Aby złożyć aplikację do świata pełnego, potrzebujesz x dni opłaconego konta. Ograniczenie to jest wprowadzone po to, aby uniknąć sytuacji porzucania księstw na początku władania.
Płatności są zsumowane, każdego dnia będzie odejmowanych tyle "dni", ile ma się księstw pełnych.
A co do kolejnych księstw - im więcej ich masz, tym więcej trzeba mieć dni opłaconych, aby otrzymać kolejne, bo szybciej się dni kończą...
A co do kolejnych księstw - im więcej ich masz, tym więcej trzeba mieć dni opłaconych, aby otrzymać kolejne, bo szybciej się dni kończą...
Post #9, autor:
wiliam
napisany: 23. lutego 2007, piątek, 16:33
zmieniany przez autora, 23. lutego 2007, 16:37
napisany: 23. lutego 2007, piątek, 16:33
zmieniany przez autora, 23. lutego 2007, 16:37
Czyli mając 2 księstwa będzie mi się codziennie odliczało 2 dni.
O cho ... niedobrze, bo znaczy to, że zbliża się czas płacenia rachunków ....
Przydała by się 3 taryfa płatności, np. 70 zł za 600 dni
O cho ... niedobrze, bo znaczy to, że zbliża się czas płacenia rachunków ....
Przydała by się 3 taryfa płatności, np. 70 zł za 600 dni
Na pewno z boro na priv się dogadasz ;)
Cytat:
zbliża się czas płacenia rachunków ....
Niezupełnie, teraz jest chyba lepiej, bo znika problem resztówek na różnych kontach...
Na pewno jest wygodniej: 1 termin na wszystkie księstwa - to mi się podoba.
A jak będzie wyglądała sprawa zastępstwa.
Obecnie zastępuje gracza w świecie w którym nie gram. Czy będzie to możliwe po zmianie?
Obecnie zastępuje gracza w świecie w którym nie gram. Czy będzie to możliwe po zmianie?
będzie wkrótce :)
moznaby np zrobic tak ze graczowi ktory ma zastepowac gracz ktory na to pozwala ustala login i haslo tylko do jednego ksiestwa... :)
Dziś jeden z patronów zapytał mnie czy dzielę jeden komputer z innym graczem. Oczywiście, że nie, więc posiadamy to samo IP widocznie.
Miałem ostatnio nieprzyjemność stracić start świata z powodu formularza rejestracyjnego. Chciałbym wiedzieć jak sprawy stoją z jednym IP. Niestety informatykiem nie jestem, ale mój internet to taka sieć "osiedlowa" chyba. Teraz obawiam się o świat, który już trwa.
Na razie odpisałem do patrona podając adres fizyczny karty, adres IP, maskę podsieci, bramę domyślną i serwer DHCP z "połączeń sieciowych" w moim systemie. Czy to wystarczy?
Miałem ostatnio nieprzyjemność stracić start świata z powodu formularza rejestracyjnego. Chciałbym wiedzieć jak sprawy stoją z jednym IP. Niestety informatykiem nie jestem, ale mój internet to taka sieć "osiedlowa" chyba. Teraz obawiam się o świat, który już trwa.
Na razie odpisałem do patrona podając adres fizyczny karty, adres IP, maskę podsieci, bramę domyślną i serwer DHCP z "połączeń sieciowych" w moim systemie. Czy to wystarczy?
patron osądzi - może masz jakiegoś sąsiada grającego też w lava (jeśli tak to radziłbym pograć w lotka :P) albo używałeś jakichś bramek proxy?
Post #18, autor:
SebekS
napisany: 25. października 2011, wtorek, 13:59
zmieniany przez autora, 25. października 2011, 14:00
napisany: 25. października 2011, wtorek, 13:59
zmieniany przez autora, 25. października 2011, 14:00
Nie znam się, ale proxy kojarzy mi się z zatajaniem swojego adresu, a mi zależy na jawności i na graniu, a nie na sztuczkach.
Oczywiście nie używałem, bo nawet nie wiem o co dokładnie biega.
Oczywiście nie używałem, bo nawet nie wiem o co dokładnie biega.
Patron raczej pyta na wszelki wypadek, Boro kiedyś pisał na moje wątpliwości że np. jak używać "komórkowego" internetu to mają tam jakaś dość wąską pulę adresów i nawet dla tych kilkunastu graczy w jednym świecie potrafią się powielić, pewnie coś podobnego masz w swojej osiedlowej sieci
W pracy na przerwie wchodzę z komórki obejrzeć czasem mapę :( Mam telefon w Orange. Może drugi gracz testował wersję mobilną?
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.