Najświeższe wątki:
Zasady gry
Nabór do II republiki (świat Teneo Arcis)
Wątek w temacie: O Laventharze
Wyniki od 1 do 8. Przejdź do strony: 1
I Ty możesz zostać obywatelem republiki w Teneo Arcis.
Dla młodych graczy jest to idealne miejsce do nauki i poznania gry. Republika będzie to księstwo w Teneo Arcis, które zarządzane jest przez kilku graczy. Jednoczesne zarządzanie odbywa się przez mechanizm zastępstw i tajne w czasie gry forum (po zakończeniu świata forum staje się jawne). Kto by chciał dołączy proszę napisać do mnie. Musze też uprzedzić, że dołączenie do republiki wyklucza ewentualne samodzielne objęcie księstwa w świecie.
Jak wyglądała pierwsza republika w świecie Ingens Dedecus można zobaczyć na otwartym forum www.signoria.p2a.pl.
Otwieram zapisy już teraz by wszyscy republikanie mogli mieć głos w sprawie wyboru pakietu startowego i nazwy księstwa - republiki.
Dla młodych graczy jest to idealne miejsce do nauki i poznania gry. Republika będzie to księstwo w Teneo Arcis, które zarządzane jest przez kilku graczy. Jednoczesne zarządzanie odbywa się przez mechanizm zastępstw i tajne w czasie gry forum (po zakończeniu świata forum staje się jawne). Kto by chciał dołączy proszę napisać do mnie. Musze też uprzedzić, że dołączenie do republiki wyklucza ewentualne samodzielne objęcie księstwa w świecie.
Jak wyglądała pierwsza republika w świecie Ingens Dedecus można zobaczyć na otwartym forum www.signoria.p2a.pl.
Otwieram zapisy już teraz by wszyscy republikanie mogli mieć głos w sprawie wyboru pakietu startowego i nazwy księstwa - republiki.
A jaka nazwa republiki?
Nazwę się dopiero ustali a poza tym to oczywiście informacja tajna nie do publikacji na tym forum.
Może przy naborze trzeba byłoby ujawnić, że Republika będzie mieć wielu wrogów... :)
A ja mam nadzieję, że wszyscy "poprzedni" republikanie zagrają teraz już samodzielnie...
Cytat:
Republika będzie to księstwo w Teneo Arcis, które zarządzane jest przez kilku graczy.
Czy tym razem też to będzie wyglądało tak, że u steru zasiądzie kilku weteranów a młodzi będą jeno patrzeć?
Nic nie poradzisz że mniej doświadczeni boją się klikać. Można rozpisywać na forum (wspólnie uzgadniając) na kilka dni naprzód wszystko to co należy kliknąć, uciążliwe ale myślę że by działało przynajmniej do czasu aż księstwo się za bardzo nie rozrośnie
Cytat:
Czy tym razem też to będzie wyglądało tak, że u steru zasiądzie kilku weteranów a młodzi będą jeno patrzeć?
To zależy od młodych i od tego czy będą jacyś weterani, którym będzie się chciało :)
Wyniki od 1 do 8. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.