narodowości w osadach

Wątek w temacie: Problemy techniczne

Wyniki od 1 do 7. Przejdź do strony: 1
Post #1, autor: Boro
napisany: 22. września 2006, piątek, 14:02
awatar
Zlokalizowałem błąd w narodowościach osad, został on naprawiony. Proszę o ewentualne zgłoszenia kolejnych problemów dot. narodowości.

Post #2, autor: Mroczny
napisany: 28. września 2006, czwartek, 20:10
awatar
Miałem 3 niezależnych niewolników, rozwiązałem regiment, osadziłem w osadzie i mam napisane ze niezależnych w osadzie mam tylko 2. Liczebność sie zwiekszyła tak jakbym osadził 3 więc wielkiego problemu nie ma ale dziwne ze ten jeden niezależny tak szybko przeszedł na moją stronę :P Ich lojalność jako regimentu wynosiła 2.3 a po osadzeniu 5. Ja sie nie znam ale z ta lojalnością nie powinno chyba tak być

Post #3, autor: Rouge
napisany: 29. września 2006, piątek, 16:43
awatar
U mnie wcieleni już bardzo dawno do osady niezależni wciąź mają lojalność 5 .A minął już z miesiąc jak nie lepiej jak mieszkają w mojej osadzie.W takim to tempie ma przebiegać ?

Post #4, autor: Hadrian
napisany: 29. września 2006, piątek, 17:33
awatar
Rougenew: A jakie masz morale w tej osadzie?

Post #5, autor: Boro
napisany: 29. września 2006, piątek, 17:47
awatar
[2]: naprawiłem

Cytat:
U mnie wcieleni już bardzo dawno do osady niezależni wciąź mają lojalność 5 .A minął już z miesiąc jak nie lepiej jak mieszkają w mojej osadzie.W takim to tempie ma przebiegać

Kluczowe jest tu morale. Wyjaśnienie znajduje się w zasadach: http://www.laventhar.org/index.php?n=(...)rodowosc

Post #6, autor: Aguirre
napisany: 4. października 2006, środa, 12:24
awatar
mam 2 niezależnych osadników w stolicy od jakiegoś czasu. z tego co zrozumiałem ich lojalność powinna stopniowo spadać, tymczasem utrzymuje się na poziomie 5,0 od jakichś 10 dni, zgodnie z zasadami powinna spaść o jakieś pół punktu? morale w osadzie jest około 8

Post #7, autor: Boro
napisany: 4. października 2006, środa, 22:46
awatar
Faktycznie, był błąd z niezależnymi. Naprawiłem.

Wyniki od 1 do 7. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: