Nowe światy

Komentowana aktualność: Nowe światy

Wątek w temacie: Komentarze do aktualności

Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2 3
Post #1, autor: Tommy
napisany: 11. sierpnia 2011, czwartek, 11:53
awatar
W związku z wysypem nowych światów (ogłoszenie o 2 nowych światach jednocześnie, to już daawno nie było takiej sytuacji :D) to może by się dało reaktywować pomysł z światem forumowym?
Bo nie wiem jak inni to odbierają, ale dla mnie to nudą nieraz (często) wieje. tzn. Lav to pasjonująca gra, ale często by się chciało z kim pogadać, pokomentować sytuacje, wymienić uwagi, ponarzekać lub się pochwalić a tu nie ma z kim.
W światach obowiązują te ścisłe szablony listów, poza światami nie można rozmawiać z tymi co graja w świecie a z kimś kto nie gra w danym świecie tez nie za bardzo można pogadać bo nie ma o czym, jeśli ktoś nie zna danej sytuacji, świata.
Więc może by wrócić do tego pomysłu co raz już został aktywowany, tego świata forumowego?
Jakoś cicho o tamtym świecie. Grałem wtedy w nim, ale super szybko wtedy z niego wyleciałem (zresztą jakże by inaczej na własne życzenie :D). Więc później już się nie interesowałem tym światem i forum. Czyżby ten pomysł nie wypalił?
A może od nowa by spróbować? Przybyło masę nowych graczy od tego czasu. A do tego gdyby wprowadzić możliwość występowania na forum pod nickiem z gry, to by dopiero było by ciekawie :)
Więc może jeden ze światów w takiej wersji uruchomić? :)

Post #2, autor: fresco
napisany: 11. sierpnia 2011, czwartek, 11:58
awatar
No mi się ten pomysł bardzo podoba i jestem 100% za.

Post #3, autor: SebekS
napisany: 11. sierpnia 2011, czwartek, 12:01
awatar
Świat z forum może być, ale październikowy byłby bardziej do tego stworzony. Na forum można by każdy wpis zaczynać od nazwy księcia i księstwa w treści. Chyba, że Boro coś pogmera w kodzie, ale podejrzewam, że to sporo roboty.

Post #4, autor: Tommy
napisany: 11. sierpnia 2011, czwartek, 12:26
awatar
No październikowy to raczej, bo ten wrześniowy ma już komplet prawie, więc zasad nie ma co zmieniać.
Cytat:
Na forum można by każdy wpis zaczynać od nazwy księcia i księstwa w treści. Chyba, że Boro coś pogmera w kodzie, ale podejrzewam, że to sporo roboty.

W sensie by system tak już wpisywał, czy użytkownik? Jeśli system to pewnie nie przejdzie, bo to pewnie trzeba było by trochę pogrzebać w kodzie, a był już taki pomysł propo listów w światach i nie przeszedł :)
Więc pewnie da się tylko jako autora wstawić nazwę księstwa.

Post #5, autor: fresco
napisany: 11. sierpnia 2011, czwartek, 12:34
awatar
A ja bym nic nie zmieniał. Wystarczyłoby mi, aby było tak jak w AS.

Post #6, autor: Tommy
napisany: 11. sierpnia 2011, czwartek, 15:03
awatar
No z drugiej strony masz rację. Nazwy księstw narzucają taka oficjalność. A tego wystarczająco dużo jest już w królewskiej korespondencji :)

Post #7, autor: Boro
napisany: 11. sierpnia 2011, czwartek, 23:26
awatar
I skończyły się miejsca w Indicium Magis...

Post #8, autor: Tommy
napisany: 11. sierpnia 2011, czwartek, 23:32
awatar
Oj niedobrze niedobrze. Po raz pierwszy od 2 lat się nie załapałem :D

Post #9, autor: Luty
napisany: 12. sierpnia 2011, piątek, 00:33
awatar
Tommy , ale to świat bez otwartego forum - może to było szczęście a nie pech :)

Post #10, autor: Tommy
napisany: 12. sierpnia 2011, piątek, 09:54
awatar
ee tam, z forum czy nie, nieważne. To jest strata głównie dla tych grających, bo zostali pozbawienie możliwości zmasakrowania mnie :P

Post #11, autor: pawlo77
napisany: 12. sierpnia 2011, piątek, 10:35
awatar
ja czekam na świat weteranów z forum otwartym potrzebuje nowego narkotyku bo po 5 latach nieco mnie nużą zwykłe światy:P

Post #12, autor: Luty
napisany: 12. sierpnia 2011, piątek, 10:52
awatar
[11] pawlo 7.7 problem w tym , że Najwyższy może nie popierać takiego zbiorowego narkotyzowania się :)

Post #13, autor: pawlo77
napisany: 12. sierpnia 2011, piątek, 10:54
zmieniany przez autora, 12. sierpnia 2011, 10:56
awatar
toć jest rynek konsumenta klient nasz pan 15 będzie chciało to co borowi ma przeszkadzać zarobi na nowym świecie:P
oglądałeś reklamę Visa card płacisz 50 za przelew karto na nowy świat stłuc dupę mularzowi bezcenne:D

Post #14, autor: Eryk
napisany: 12. sierpnia 2011, piątek, 11:02
awatar
W 14 rzeczywiście chyba dalibyście radę:)

Post #15, autor: Tommy
napisany: 12. sierpnia 2011, piątek, 18:41
awatar
Jakoś sobie poradzimy. Nikt przecież nie mówi,że będzie łatwo :P

Post #16, autor: pawlo77
napisany: 22. sierpnia 2011, poniedziałek, 11:00
awatar
boro jest jakaś szansa na forum w tym świecie październikowym?

Post #17, autor: SebekS
napisany: 22. sierpnia 2011, poniedziałek, 11:09
zmieniany przez autora, 22. sierpnia 2011, 11:09
awatar
#14 Nie zdziwiłbym się, gdyby mularzx nie napisał żadnego postu na forum, by nie dać się zdemaskować ;) Dodać do tego kilku młodych, którzy będą się bali ujawnić, by ich stare hieny nie rozszarpały i mamy oto taki świat, w którym stare jastrzębie poobrzucają się błotem czy mięsem, a potem wzajemnie wyrżną się. A gdzieś w rogu będzie rósł potwór (jak mityczna Hellada), który ustali sobie pakt o nie agresji z jednym sąsiadem (jak Mongolia z Zakonem w DA ostatnio) i weźmie sobie młodego na szkolenie (jak Śląsk Ziemię Krakowską w CT ostatnio). Ogólnie świat skończy się kolejną awanturą i znów wróci status quo :D

Post #18, autor: pawlo77
napisany: 22. sierpnia 2011, poniedziałek, 11:52
awatar
scenariuszy może być wiele może dziadki się dogadają by tych cichociemnych powyrzynać by nie było wątpliwości, że jakiś młokos się wybije:P

Post #19, autor: SebekS
napisany: 22. sierpnia 2011, poniedziałek, 12:14
awatar
A może przyjdzie moda na udawanie młokosa ;)

Post #20, autor: von bati
napisany: 22. sierpnia 2011, poniedziałek, 12:51
zmieniany przez autora, 22. sierpnia 2011, 12:51
awatar
Heh.... ja na ten przykład udawałem już siebie, młokosa, kobietę... może pora poudawać geja.... więc drżyjcie wy moje pośladeczki!! Heh!

Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2 3
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: