Obejmowanie księstwa - pomoc.

Wątek w temacie: Dla początkujących

Wyniki od 1 do 9. Przejdź do strony: 1
Post #1, autor: cristofer
napisany: 17. czerwca 2007, niedziela, 23:26
zmieniany przez wiliam, 17. czerwca 2007, 23:31
brak awatara
Chcę objąć księstwo ale nie wiem jak.

Post #2, autor: wiliam
napisany: 17. czerwca 2007, niedziela, 23:34
zmieniany przez autora, 17. czerwca 2007, 23:35
awatar
W zakładce "Dwór książęcy" proszę wcisnąć odnośnik "księstwo testowe" a następnie "Tak, chcę otrzymać księstwo testowe!". jeżeli będzie dostępne księstwo testowe zostanie ono przydzielone, jeśli nie - trzeba będzie poczekać.

Post #3, autor: kozak
napisany: 17. czerwca 2007, niedziela, 23:39
zmieniany przez autora, 17. czerwca 2007, 23:40
awatar
Cytat:
hce objonc kksienstwo ale niewiem jak

cristofer: ah, wiesz mamy tu takich wrednych adminów, którzy specjalnie utrudniają objęcie księstwa, bo im się wydaje, że to gra dla elit, wiesz - że niby tylko dla takich, którzy piszą poprawnie i potrafią sami objąć księstwo...

ale nie przejmuj się, ja już z nimi pogadam... księstwo powinno się obejmować automatycznie bez żadnego klikania gdziekolwiek i tak samo łatwe powinno być dowodzenie księstwem :)

jak już to wszytko załatwię, to się odezwę do Ciebie,
pozdroooFka! :D

Post #4, autor: Ivan
napisany: 23. czerwca 2007, sobota, 14:20
awatar
Elit, zapomniałeś Kozak dodać>> Tylko Rza + Poplecznicy. I żadne Pielęgniarki czy Lekarze. Nie wspomnę o Górnikach! Ci strajkują co rok!

W PHP jest funkcja $USER_JOB, która sprawdza w którym sektorze jesteś zatrudniony. Więc nici z oszustwa, kozak...

Post #5, autor: maks25krak
napisany: 24. czerwca 2007, niedziela, 19:37
brak awatara
mam pytanko bo cos mi napisalo ze brak księstw testowych?? cio dalej??

Post #6, autor: Archie
napisany: 24. czerwca 2007, niedziela, 21:49
awatar
Skoro brakuje to trzeba czekać aż się zwolni jedno z takich które bedzie można przejąc ... najlepiej spróbować po 9:00 tak jak to było pisane już w innym wątku.
I tu kolejny mój apel aby jednak coś z tym zrobić. Bo np. ja otrzymałem księstwo w jednym ze światów testowych które było niezmiernie zaniedbane a oddział cierpiał już drugi tydzień z głodu, nie mówiąc o małej ilości budynków w osadzie. Sporo takich księstw posiadają osoby które grają w światach pełnych i księstwa testowe odstawiają na bardzo daleki plan korzystając z nich gdy chcą sprawdzić jakiś przypadek np. kto zdobędzie exp. lub inne a wiemy że gracze którzy opłacili mają wydłużony termin gry w testówkach. Jestem jak najbardziej za wprowadzeniem opcji zdetronizuj przy najbliższej okzaji ... wtedy gdyby znalazł się tylko śmiałek na tron otrzymywał by go :]

Post #7, autor: ponury
napisany: 25. czerwca 2007, poniedziałek, 08:37
brak awatara
Niestety, aktualnie nie ma żadnych księstw w światach testowych, które mógłbym objąć - czy ktos moze mi pomóc

Post #8, autor: Walkiria
napisany: 25. czerwca 2007, poniedziałek, 08:41
awatar
Ciekawe ile razy można pisać, że najłatwiej o księstwo testowe najłatwiej otrzymać po godzinie 9,00. O tej godzinie odbywają się detronizacje.

Boro: Chyba musiałbyś umieścić taką informację w zakładce gdzie się obejmuje księstwa testowe.

Post #9, autor: Lomion
napisany: 25. czerwca 2007, poniedziałek, 09:15
awatar
Może stworzyć kolejkę oczekujących? Pokazywałaby się informacja 'jesteś n-ty w kolejce do tronu, prawdopodobnie obejmiesz księstwo o 9:00 następnego dnia? "

Wyniki od 1 do 9. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: