Oferta dla początkującego gracza

Wątek w temacie: Dla początkujących

Wyniki od 1 do 3. Przejdź do strony: 1
Post #1, autor: greghor
napisany: 20. października 2009, wtorek, 10:47
zmieniany przez autora, 21. października 2009, 20:19
awatar
Ze względu na notoryczny brak czasu musze zrezygnować z gry w jednym świecie pełnym. Nie chcę pozostawiać Księstwa na pastwę losu, więc postanowiłem udostępnić je na zasadzie stałego zastępstwa jednemu z początkujących graczy. Warunki są dwa - chętny nie grał jeszcze w świecie pełnym, oraz gwarantuje aktywną grę aż do odejścia w mroki, lub supremacji,;)

Ze swej strony obiecuje w ramach swoich skromnych możliwości wprowadzenie we wszystkie niuanse tego Księstwa i świata, a także lava wogóle. Potem cały czas będę miał wgląd w sprawy księstwa, więc również raz na kilka dni (na życzenie zastępcy) będę słuzył radą.

Procedura jest następująca:
- do czwartku wieczorem mogą się zgłaszać chętni, z tymże proszę ich o podanie w jakim świecie odkrywców grają / grali oraz jak długo bawią się w lav; zgłoszenia poprzez listy w kancelarii
- w piątek wieczorem wybiorę zastępcę i będziemy mieli cały weekend na przekazanie wszystkich spraw.

e: Nie sodziewałem się, że będzie aż taki odzew. Myślę, że wybiorę spośród tych którzy się domnie zgłosili, więc zamykam wątek.

Post #2, autor: Adam
napisany: 29. sierpnia 2010, niedziela, 09:53
zmieniany przez autora, 29. sierpnia 2010, 09:54
awatar
Moja propozycja: mam wolny jeden darmowy numer w sieci Orange. Jesli ktos chcialby porad i ma numer z tej sieci moge ustanowic z nim ten darmowy numer.
Warunki:
-odpowiednia siec
-ja tylko doradzam, nie klilam nic
- ustanowienie mnie zastepca
- prosze podac swiat w jakim mam zastepowac
- tylko swiaty rycerskie

W zamian przynajmniej na 2 miesiace zyskujecie darmowa, rozbudowana pomoc:).

Post #3, autor: Adam
napisany: 30. sierpnia 2010, poniedziałek, 12:36
awatar
Oferta juz nieaktuala

Wyniki od 1 do 3. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: