Najświeższe wątki:
Zasady gry
Opór wieśniaków
Wątek w temacie: Problemy techniczne
Wyniki od 1 do 5. Przejdź do strony: 1
Ostatnio zdarzyła mi się taka sytuacja: odbiłem z łap niezależnych bardzo cenne dla mnie miasteczko (ponad 30-osobowe) z dostępem do żelaza. Miałem przewagę, więc walka przebiegła bez większych problemów. Ale chyba jednak problemy byłyby lepsze - w moje ręce dostała się 2-osobowa dziura zabita dechami. Dokładnie - 2 osoby. Oczywiście osadnicy już tam idą, ale czy nie przydałoby się czegoś z tym zrobić?
Przydałoby się. Trzeba było ich tak nie wyżynać, a jak jednak chciałeś ich wyrżnąć warto było wcześniej wysłać osadników tak by od razu po bitwie osadzić ich w tej osadzie.
Tam tych 30 Twoich było pzred odbiciem jako niewolników?
Jeśli tak to trochę dziwne... że niewolnicy gina tak masowo...
Jeśli tak to trochę dziwne... że niewolnicy gina tak masowo...
Niewolniki nie giną w ogóle, bo nie przystępują do bitki...
Wioska niezależnych i pewnie osadnicy już też się uniezależnili, a co za tym idzie walczyli o swoje ;p Dobrze Sir. Wiliam prawi trza było ich zagłodzić i wziąć bez oporu, a nie urządzać krwawą jatkę ;)
Tylko przy głodówce też by ich trochę zdechło nim morale do 0 by zeszło, ale pewnie nie 28.
Wioska niezależnych i pewnie osadnicy już też się uniezależnili, a co za tym idzie walczyli o swoje ;p Dobrze Sir. Wiliam prawi trza było ich zagłodzić i wziąć bez oporu, a nie urządzać krwawą jatkę ;)
Tylko przy głodówce też by ich trochę zdechło nim morale do 0 by zeszło, ale pewnie nie 28.
Narodowość zobaczysz po kliknięciu wrogiej wioski, poszukaj lepiej.
Wyniki od 1 do 5. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.