Najświeższe wątki:
Zasady gry
Patronem Lacteus Thesaurus - Rouge
Komentowana aktualność: Patronem Lacteus Thesaurus - Rouge
Wątek w temacie: Komentarze do aktualności
Gratulacje,
PS. To oznacza, że Rouge nie zagra w tym świecie ;)
PS. To oznacza, że Rouge nie zagra w tym świecie ;)
ufff, przyszli książęta oddychają z ulgą....p
jaki klimat obraliście ? jakiś w ogóle, czy wolność Tomku...?
skoro Rouge patronem - to wcale nie jest tak różowo :) - po kilku listach wiadomo by było z kim się nie przyjaźnić, a tak ... ryzyko wzrasta ;)
co do klimatu - to jest szansa, że Siedzący Byk wypali faję niepokoju z tow. Dzierżyńskim Feliksem :)
co do klimatu - to jest szansa, że Siedzący Byk wypali faję niepokoju z tow. Dzierżyńskim Feliksem :)
Tak się zastanawiam, wszyscy tu fundują, jakieś nagrody, punkty stypendia dla młodych graczy, republiki itd. Może ja też powinienem ufundować nagrodę dla zwycięscy tego najbliższego świata? np. skrzynka piwa domowego, uważonego własnoręcznie przeze mnie, co o tym myślicie? ;p
Wortigern, smaczku narobiłeś a ja w tym świecie rządzić nie mogę :/
buuu
buuu
Post #7, autor:
Ubot Dobry
napisany: 19. marca 2010, piątek, 01:23
zmieniany przez autora, 19. marca 2010, 01:25
napisany: 19. marca 2010, piątek, 01:23
zmieniany przez autora, 19. marca 2010, 01:25
Wortigern napisał godzinę temu... ciekawe ile pojawiło się nowych zgłoszeń w tym czasie xD
ps. może nawet Boro się skusi w tym świecie zagrać :)
ps. może nawet Boro się skusi w tym świecie zagrać :)
Heheh, kto wie, może nawet nie będzie trzeba ograniczeń w treningu, albo obniżenia statystyk włuczni do przyspieszenia rozgrywki. Ale poważnie mówiąc, jeśli zainteresowanie będzie, to dla mnie nie ma problemu. Mogę takową nagrodę przygotować.
a da sie to piwo pic czy to jakis nieprzegryziony zajzajer jak nalewki mojego ojca... po otwarciu groza wybuchem :D
Da się, świństwa bym przecież nikomu nie wpychał. ;p
ojoj co za hojność :d
A skrzynka to ile butelek ?
A butelka to jaka pojemnosc? :)
Coby sie potem cie okazalo, ze wygralem czteropak 0,33 ...
A butelka to jaka pojemnosc? :)
Coby sie potem cie okazalo, ze wygralem czteropak 0,33 ...
skrzynka to 20 butelek 0.5 litra. Ja takie piwo dla siebie też warzę, i używam butelek po sklepowych piwach napełniając je kapslując hmm wmiarę regularnie.
Slowo sie rzeklo, skrzynecka u plota! Sluszna ilosc!
A moc to jakowa posiada?
A moc to jakowa posiada?
to zależy jakie piwo, zależy też od surowców użytych. ale myślę, że mogę zrobić tak pomiędzy 5.0 a 5.5
[12] jest takie przysłowie...z indykiem...-p
Wortigern!
Trzymamy wiec za slowo!
Ustalenia moje na prozno nie pojda, ktos w koncu bedzie zwyciezca :)
Jaki klimat trzymacie ? Malo czasu ale jeszcze jest chwilka by zgloszenie poprawic...
Trzymamy wiec za slowo!
Ustalenia moje na prozno nie pojda, ktos w koncu bedzie zwyciezca :)
Jaki klimat trzymacie ? Malo czasu ale jeszcze jest chwilka by zgloszenie poprawic...
proponuje klimat..piwny...
Nazwy księstw:
Lech
Warka
Kujawiak
Żywiec
Perła
itd :)
Lech
Warka
Kujawiak
Żywiec
Perła
itd :)
Beerland i Piwożłop już był - czyli nie była by to nowość absolutna :) - baa, Piwożłop był gigantem, a zgorszenie ogólne wzbudzało to, że jego bohaterowie przeważnie robili za woźniców, nie wspominając już o tym że lubował się w armiach składkowych, czyli rozzbroił sąsiadów a potem ich wytłukł :) -
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.