Najświeższe wątki:
Zasady gry
Propozycja - zakładka Finanse księstwa
Wątek w temacie: Zasady gry
Wyniki od 1 do 12. Przejdź do strony: 1
Post #1, autor:
wiliam
napisany: 16. grudnia 2011, piątek, 09:32
zmieniany przez autora, 16. grudnia 2011, 09:51
napisany: 16. grudnia 2011, piątek, 09:32
zmieniany przez autora, 16. grudnia 2011, 09:51
Mam taki postulacik by troszeczkę ją rozbudować. Gdyby udało się tak zrobić, by pozycje: wpływy z podatków, żołd i utrzymanie budynków były rozwijane ułatwiło by to znacznie zarządzanie.
Zakładki rozwijały by się następująco:
- wpływy z podatków po rozwinięciu ukazywały by się miasta z wyszczególnionymi wpływami z nich,
- żołd po rozwinięciu ukazywała by się lista oddziałów z kosztem żołdu,
- utrzymanie budynków po rozwinięciu ukazywały by się miasta z wyszczególnionym kosztem łącznym wszystkich budynków.
Zakładki rozwijały by się następująco:
- wpływy z podatków po rozwinięciu ukazywały by się miasta z wyszczególnionymi wpływami z nich,
- żołd po rozwinięciu ukazywała by się lista oddziałów z kosztem żołdu,
- utrzymanie budynków po rozwinięciu ukazywały by się miasta z wyszczególnionym kosztem łącznym wszystkich budynków.
Krótko: Jestem za:)
jestem za.
Aye
popieram - choć bez tego też da się żyć :)
Popierasz? :O
Ja się waham :) Nie wiem czemu ma to służyć.
Mogę poprzeć jak poprzecie wprowadzenie sortowania w zakładce "Oddziały" (po nazwie, ilości żołnierzy, morale i żołdzie) ;)
Ja się waham :) Nie wiem czemu ma to służyć.
Mogę poprzeć jak poprzecie wprowadzenie sortowania w zakładce "Oddziały" (po nazwie, ilości żołnierzy, morale i żołdzie) ;)
Cytat:
hahahaha
jak by jeszcze nasze 'popieranie' się na w zajem znaczyło coś więcej poza symbolicznym 'nagrodzeniem' autora za dobry pomysł to bym nic nie powiedział a tak... hahaha
Mnie też się nawet podoba.
Chciałem napisać coś podobnego do Chudego Loco:
Zapisać do księgi dobrych pomysłów, zapieczętować i zapomnieć. Ewentualnie otworzyć na przyszłe święta. ;)
Ale Ty Sebek też masz moje poparcie. Dostaniesz następną stronę księgi. :D Chyba, że wolisz poprzednią.
Chciałem napisać coś podobnego do Chudego Loco:
Zapisać do księgi dobrych pomysłów, zapieczętować i zapomnieć. Ewentualnie otworzyć na przyszłe święta. ;)
Ale Ty Sebek też masz moje poparcie. Dostaniesz następną stronę księgi. :D Chyba, że wolisz poprzednią.
hahaha :D w imię wyższych idei wyrzekam się swojej strony, Sebek bierz obie! ;)
O nie nie :) Kolejność musi być. Mogę być na drugi. Księga to też niezły pomysł :)
Ja także jestem za.
Zanim zrobi się wszystko jedno - za!
Wyniki od 1 do 12. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.