Najświeższe wątki:
Zasady gry
Przeglądanie mapy.
Wątek w temacie: Zasady gry
Wyniki od 1 do 8. Przejdź do strony: 1
Dużym i małoskomplikowanym we wdrożeniu ułatwieniem byłoby, w celu przeglądania mapy, utworzenia okienka "drag and drop", "combo box" - listy rozwijanej widzianych miejscowości. Byłby to znacznie wygodniejszy sposób przeglądania mapy, niewymagający użycia klawiatury. Przeglądając średnie księstwo trzeba się naklikać, a co dopiero przy dużym.
Mistrzostwem świata byłoby przewijanie mapy! Ale skoro go nie ma pewnie nie jest to takie proste do zrobienia???
Mistrzostwem świata byłoby przewijanie mapy! Ale skoro go nie ma pewnie nie jest to takie proste do zrobienia???
Opcjonalnie oczywiście.
Luca, p r a w d z i w y książę gra bez patrzenia na mapę. On to wszystko pamięta.
Zamiast wpisywać współrzędne x, y - a raczej dodatkowo - dla tych co nie zrozumieli.
Ja otwieram mape z listy osad. Efekt jest ten sam.
albo notatki ze strategicznymi punktami na mapie trzeba robić - dzięki temu w zakładce mapa wszystko jest pod ręką w panelu po lewo;)
Trochu grałem, a na otwieranie z listy osad nie wpadłem. Duże ułatwienie. Dzięki!
Kto pyta nie błądzi.
Niektórzy też twierdzą, że nie ma głupich pytań.
Miło, że zawsze znajdą się chętni, do podpowiadania rozwiązań, które początkującym ułatwiają życie.
Niektórzy też twierdzą, że nie ma głupich pytań.
Miło, że zawsze znajdą się chętni, do podpowiadania rozwiązań, które początkującym ułatwiają życie.
Wyniki od 1 do 8. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.