Najświeższe wątki:
Zasady gry
Przerwa swiateczna
Wątek w temacie: Inne
Mam nadzieje ze robimy coroczna przerwę na Święta?
Od razu życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i niech się wszystkim darzy.
Od razu życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i niech się wszystkim darzy.
Ja cytując chyba z Williama powiem, że lubię pielęgnować swoje nałogi, a szczególnie w święta ale przerwa pewnie będzie i będę się musiał jakoś wynudzić tego dnia. A w sylwestra przerwa bywa ? Bo jakoś tego nie pamiętam :P
Jaka przerwa? O co biega?
O to że w wigilie iw pierwszy dzien swiąt chyba też nie będzie zadnych przeliczeń.
Tak jest co roku
Tak jest co roku
Fragles - bez przesady, tylko wigilia, no a później 1. stycznia. Taka tradycja Sebek:)
cytat z zeszłego roku:
cytat z zeszłego roku:
Cytat:
Jak co roku, 24 grudnia oraz 1 stycznia przeliczenia nie odbędą się, można więc będzie bezboleśnie przystąpić do uświęconych tradycją rytuałów.
Ej no! Karpia nie zabijam, ale zamiast tego bym kogoś w mroki posłał ;-)
Post #7, autor:
SebekS
napisany: 17. grudnia 2011, sobota, 23:57
zmieniany przez autora, 17. grudnia 2011, 23:58
napisany: 17. grudnia 2011, sobota, 23:57
zmieniany przez autora, 17. grudnia 2011, 23:58
Eee to luzik. Moja pogańska armia uderzy 25 grudnia ;) Żartuję :D
Loco, pamietałem że dwa dni i w nich wigilia ale nie byłem pewien właśnie jaki to ten drugi dzień, z resztą z 1 stycznia mało co pamietam :)
Dobrze by było, gdyby Boro oficjalnie napisał którego dnia i których przeliczeń nie będzie. Bo tak przy tym naszym "chyba" to potem różnie wychodzi, rok temu przez takie niedopowiedzenie zlekceważyłem przeliczenie, co mnie w św. rycerzy (na zastępstwie) kosztowało znaczną stratę armii.
Skoro to coroczna tradycja to powinno to być zapisane w regulaminie !!!
Fragles - też tego 1. stycznia nie byłem pewien ;)
Sebek - wydaje mi się, że jeśli przeliczeń nie będzie, na pewno się o tym dowiemy kilka dni wcześniej ;)
Sebek - wydaje mi się, że jeśli przeliczeń nie będzie, na pewno się o tym dowiemy kilka dni wcześniej ;)
Ja bym proponował w wigilie i 31 jest tylko poranne o 9 liczenie, natomiast nastepnego dnia rozliczanie zaczyna sie od 14; oba wieczory wolne , a i na nastepny dzień wstaniecie chyba;)?
Cytat:
Jak co roku, 24 grudnia oraz 1 stycznia przeliczenia nie odbędą się
zazwyczaj jest odwyk i rodzinne swietowanie.
jaki odwyk gapisz się 3 razy dziennie w wigilie w mapkę i dumasz jak to poprawić:P
hahaha:D
A ja postuluję przeciwko. Bo niby to dlaczego? Czy głowom państw na czas świąt przestają magicznie mnożyć się problemy? Czy w święta dzieci mniej się rodzi? Czy lekarze na pogotowiu mają mniej do roboty? Czy pani w osiedlowym monopolowym przestaje sprzedawać "wodę rozmowną"? Wymieniac by można bez końca, świat się kręci niezależnie od tego czy są święta czy nie. To może jeszcze zróbmy przerwę na walentynki, dzień internauty i pogrzeb Kim Dżong Ila, co? Jedną z wielkich zalet lava jest właśnie brak "urlopu" tak powszechnego w innych grach przeglądarkowych. Chcesz mieć wolne od zarządzania księstwem to zaplanuj wszystko tak, żeby nie musieć tu zaglądać, albo znajdź zastępcę.
Proponuję jedynie "gentelmans agreement" o zaprzestaniu działań militarnych na innych księstwach (niezależnych można lać) na czas 24-26 XII.
Proponuję jedynie "gentelmans agreement" o zaprzestaniu działań militarnych na innych księstwach (niezależnych można lać) na czas 24-26 XII.
Raczej nie za wielu będzie tych gentalmenów:) jak masz parę setek na podwójnym wyżerających jadło i każde przeliczenie się liczy to łatwo zapomnieć o dobrych obyczajach
Ja tam mogę każdemu obiecać, że nie zaatakuję ;)
Ja też obiecać bym mógł, ale zdaje sobie sprawe, że większosc ludzi naprawdę w Świeta woli zająć sie rodziną;)
Gdyby brano pod uwagę liczbę za i przeciw - to ja jestem za przerwą.
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.