Najświeższe wątki:
Zasady gry
Przyciski z plusem
Wątek w temacie: Problemy techniczne
Wyniki od 1 do 7. Przejdź do strony: 1
Dziś zamiast dotychczasowych ładnych strzałem przy nazwie, prędkości, zaopatrzeniu itp oddziału pojawiły się jakieś wielkie przyciski z plusem bądź minusem - żeby było ciekawiej w menu osad jest po staremu. Czy tylko u mnie tak jest czy wy też tak macie? I jeśli wszyscy tak mają, to czy jest to zmiana celowa, czy bug przeznaczony do usunięcia?
u mnie też się to pojawiło - źle się patrzy na to
żeby jeszcze ten plusik miał funkcjonalność (myślałem że jak klikniesz na niego to się rozwinie)
Wg mnie zbędne.
Wg mnie zbędne.
Post #4, autor:
von bati
napisany: 3. lipca 2010, sobota, 22:28
zmieniany przez autora, 3. lipca 2010, 22:31
napisany: 3. lipca 2010, sobota, 22:28
zmieniany przez autora, 3. lipca 2010, 22:31
Ja zauważyłem że ten plusik zależy od tego z jakiego poziomu 'teleportujesz' się do zakładki. Ale nie miałem zacięcia żeby sprawę głębiej zinwestygować;P
[edit]
A nie, to jest zawsze;P.
Może Boro robi jakieś zmiany i to pierwszy etap do wprowadzenia łodzi....
Kurde Boro, czemu marnujesz swój potencjał na kwadraciki zamiast zrobić coś wielkiego dla ludzkości?
[edit]
A nie, to jest zawsze;P.
Może Boro robi jakieś zmiany i to pierwszy etap do wprowadzenia łodzi....
Kurde Boro, czemu marnujesz swój potencjał na kwadraciki zamiast zrobić coś wielkiego dla ludzkości?
no tak, przyciski z kości słoniowej nie są artykułem pierwszej potrzeby = ale może jednak opisywać konnicę innym kolorem - tylko w kancelarii , w wykazie oddziałów , "na zewnątrz" bez zmian - głupia sprawa, ale ja co jakiś czas zapominam przekształcić wojsko i potem tego nie widzę :)
Skoro - jak widzę - przyciski mają zostać, to zgłaszam wniosek aby były o jakieś 1,5 numery czcionki mniejsze. Ładniej się to będzie wtedy komponować ze stroną.
Popieram.
Wyniki od 1 do 7. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.