Najświeższe wątki:
Zasady gry
Publicus Nimis
Wątek w temacie: O Laventharze
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Już w sobotę rusza nowy świat w którym jak już co bardziej wnikliwi zauważyli będę patronem, fajnie było by by świat miał jakiś klimat jest niewiele czasu ale można jeszcze edytować zgłoszenie jak dobrze pamiętam edytować można nawet po zatwierdzeniu:) chyba ze się mylę to mnie z błędu wyprowadźcie.
Mam nawet pewną propozycje księstwa i ziemie basenu morza Bałtyckiego:)
np Skania, Jutlandia, Zakon Kawalerów, Mieczowych, Nowogród Wielki, Pomorze Gdańskie, Zakon Krzyżacki, Litwa, Finlandia, Gotland, Brandenburgia, Dania, Szwecja, Norwegia itp
Oczywiście nikomu nic nie narzucam to luźna propozycja ale mi osobiście fajnie się grało w światach które miały jakiś konkretny klimat.
życzę wszystkim samych sukcesów w boju i dyplomacji i liczę na uczciwość oraz wcześniejsze poinformowanie o ewentualnej abdykacji by nie psuć gry innym swoim mało ładnym postępowaniem, oczywiście mam nadziej że takowych nie będzie i każdy będzie walczył jak lew do ostatniego osadnika
np Skania, Jutlandia, Zakon Kawalerów, Mieczowych, Nowogród Wielki, Pomorze Gdańskie, Zakon Krzyżacki, Litwa, Finlandia, Gotland, Brandenburgia, Dania, Szwecja, Norwegia itp
Oczywiście nikomu nic nie narzucam to luźna propozycja ale mi osobiście fajnie się grało w światach które miały jakiś konkretny klimat.
życzę wszystkim samych sukcesów w boju i dyplomacji i liczę na uczciwość oraz wcześniejsze poinformowanie o ewentualnej abdykacji by nie psuć gry innym swoim mało ładnym postępowaniem, oczywiście mam nadziej że takowych nie będzie i każdy będzie walczył jak lew do ostatniego osadnika
Post #2, autor:
SebekS
napisany: 6. października 2011, czwartek, 23:40
zmieniany przez autora, 7. października 2011, 08:24
napisany: 6. października 2011, czwartek, 23:40
zmieniany przez autora, 7. października 2011, 08:24
Gratulacje :)
Post #3, autor:
pawlo77
napisany: 7. października 2011, piątek, 16:12
zmieniany przez autora, 8. października 2011, 11:43
napisany: 7. października 2011, piątek, 16:12
zmieniany przez autora, 8. października 2011, 11:43
Jest kilka księstw już do klimatu jaki zaproponowałem
Litwa
Jutlandia
Norwegia
Zakon krzyżacki
Pomorze zachodnie
Szwecja]
kawalerzy mieczowi
Pomorze Gdańskie
Oczywiście nie namawiam do wypowiadania się w tym wątku wręcz przeciwnie tym co będą grali by nie zdradzać się;)
można pisać na prv
Litwa
Jutlandia
Norwegia
Zakon krzyżacki
Pomorze zachodnie
Szwecja]
kawalerzy mieczowi
Pomorze Gdańskie
Oczywiście nie namawiam do wypowiadania się w tym wątku wręcz przeciwnie tym co będą grali by nie zdradzać się;)
można pisać na prv
a ja się tam wypowiem, Zakon Krzyżacki - czyli bati łapie drugi oddech :) - w takim razie, aby być w klimacie muszę zagrać Czukczami - liczę na to, że wszechmocny los ześle mnie na jakieś peryferie i w godzinie sądu wyjdę nieprzeliczonymi zastępami reniferów z nocy polarnej i zmłócę Zakon , Wikingów i całą resztę, bo tym razem mam zamiar wykazać MAX. cierpliwości !!!
A może by tak... świat forumowy? :)
[4]
Babska rzecz narzekać a żydowska ręce założywszy
czekać
Babska rzecz narzekać a żydowska ręce założywszy
czekać
Post #7, autor:
Luty
napisany: 7. października 2011, piątek, 22:48
zmieniany przez autora, 7. października 2011, 22:48
napisany: 7. października 2011, piątek, 22:48
zmieniany przez autora, 7. października 2011, 22:48
6 = albowiem mistrzu jaśniej, się domagam, znaczyć się babą czy nie daj bók , rzezańcem jestem? albowiem, czy masz podobny plan iżby na ciemnym zadupiu się budować? a niech ślepy los w samo centrum, w oko cyklonu, cię zarzuci! a ja znajdę cię tam, gdy noc się przesili i multum reniferów pod murem Malborga się stawi!
#4 Skoro idziesz Czukczami z północy, to ja będę musiał napierać na Zakon z południa mój nauczycielu ;) :D
Oczywiście gramy poganami :) Aaaa zapomniałem, że Tobie to może nie odpowiadać :/
Oczywiście gramy poganami :) Aaaa zapomniałem, że Tobie to może nie odpowiadać :/
Cytat:
A będzie morze po środku? I jak to tak bez łodzi? ;)
Cytat:
bo tym razem mam zamiar wykazać MAX. cierpliwości !!!
Ja mam taki zamiar w każdym świecie. Póki co, wytrwać w zamiarze do końca udaje mi się tylko tam, gdzie szybko odpadam :P
Którędy na Zakon? ;)
Żartuję. Powodzenia :)
Żartuję. Powodzenia :)
Post #12, autor:
Kurp
napisany: 8. października 2011, sobota, 23:33
zmieniany przez autora, 9. października 2011, 00:02
napisany: 8. października 2011, sobota, 23:33
zmieniany przez autora, 9. października 2011, 00:02
Sebek nie wchodź do morza bo tam wikingi są ;)
Sebeks, Ty tą swoją "głodną Litwą" na Zakon?
:P
:P
Dlaczego Litwą? :) Dlaczego głodną? :)
bo Litwa jest zawsze głodna ;)
Nie znam batiego, ale rozmyślam, czy:
a) wziąłby inne księstwo niż Zakon, by ukryć się przed Lutym?
b) wziąłby Zakon, bo siła przyzwyczajeń wygrałaby? :)
Szkoda, że nie można dyskutować i może następny świat będzie z forum.
a) wziąłby inne księstwo niż Zakon, by ukryć się przed Lutym?
b) wziąłby Zakon, bo siła przyzwyczajeń wygrałaby? :)
Szkoda, że nie można dyskutować i może następny świat będzie z forum.
Post #17, autor:
Wienzu
napisany: 9. października 2011, niedziela, 22:35
zmieniany przez autora, 9. października 2011, 22:35
napisany: 9. października 2011, niedziela, 22:35
zmieniany przez autora, 9. października 2011, 22:35
Weź zastępce i dyskutujcie do woli. :)
Co innego dyskutować o swym gospodarstwie, a co innego na forum prężyć muskuły ;)
Nie ma, to nie ma. Trudno.
Nie ma, to nie ma. Trudno.
Jakbym trzeci raz zagrał Polanami to by było przegięcie nie ?
Ciekawe czy wszyscy podjęli klimat?
Polanie w Polsce to może być popularne księstwo. Jakiś nowy gracz sobie zagra i rzuci się na niego pół świata, bo pomyślą, że to Rouge :) czyli hegemon z DA ;)
Polanie w Polsce to może być popularne księstwo. Jakiś nowy gracz sobie zagra i rzuci się na niego pół świata, bo pomyślą, że to Rouge :) czyli hegemon z DA ;)
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.