Najświeższe wątki:
Zasady gry
Różne dziwne pomysły :)
Wątek w temacie: Problemy techniczne
tylko, że miecz dodać to nie problem a dodawać jakieś badziewie 'bo licytacja na głupie pomysły' trwa to żenada. Myślałem, że Ty to tak w formie żartu napisałeś ale widze, że sie myliłem.
No wiem, ze nikt tego nie doda i nawet nie chcę, ale tak jak brak miecza u bohatera początkowo mi nie pasił, tak samo pojawiła się myśl, a "strzały to skąd się biorą?". Nigdy wam takie pytanie w żadnej gierce do głowy nie przyszło?
Więc zapragnąłem podzielić się swoją refleksją.
Więc zapragnąłem podzielić się swoją refleksją.
A tak w ogóle to jak są konie to czemu słoni nie dodać? Mogłyby wyrządzać coraz większe straty proporcjonalnie do ilości przeciwnika (oczywiście z jakąś sensowną barierą) ;P
heheh Swego czasu były słynne psy bojowe. rodzili się z ws 4.5 jeśli dobrze pamiętam w szkołach psów bojowych.
To może jeszcze ożenek władcy. Najpierw trzeba byłoby go wyswatać. Wybudować świątynie. Zgromadzić żywność tak, żeby wystarczyło dla całego narodu i jeszcze zaprosić sąsiednich władców na biesiade weselną. A później... miesiąc miodowy i mamy 4 tygodnie lava z głowy;D.
dlaczego wycofano ? :)
- odezwali się obrońcy zwierząt, czy na polu bitwy były same psy ?
dlaczego wycofano ? :)
- odezwali się obrońcy zwierząt, czy na polu bitwy były same psy ?
szczerze mówiąc nie pamiętam czemu Boro kazał uśpić nasze pieski, ale zapewne są tutaj tacy, co pamiętają.
Psy były dość rzadkie , i mało wykorzystywane.A szkoda.
Ja tam próbowałem podnieść sie z nimi po porazce... nie udało sie bo kawaleria wtedy rozpędzona lała nawet 6 ws w pełnym uzbrojeniu... mieli morale po 14
Owszem, w starym Lavie zwycięskie wojska były, jak samonapędzająca się machina.
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.