Najświeższe wątki:
Zasady gry
Rozwiązywanie regimentów
Komentowana aktualność: Rozwiązywanie regimentów
Wątek w temacie: Komentarze do aktualności
Wyniki od 1 do 9. Przejdź do strony: 1
bardzo przyjemne rozwiązanie :]
i całkiem świetnie działa, i takie user friendly ;)
Przez chwilę miałem problem z osadzeniem osadników w nowym miejscu, opcja mi zginęła ;) ale, że wcześniej zamieściliście informacje o zmianach to poszukałem i znalazłem "rozwiąż".
Przez chwilkę miałem dylemat - czy jak rozwiążę, to osiądą w osadzie, czy też znikną bez śladu?
Rozwiązałem, trafili do osady, wiec wszystko "ok", jednak w pierwszej chwili brakuje tej dodatkowej informacji o treści "(osadź)".
Przez chwilkę miałem dylemat - czy jak rozwiążę, to osiądą w osadzie, czy też znikną bez śladu?
Rozwiązałem, trafili do osady, wiec wszystko "ok", jednak w pierwszej chwili brakuje tej dodatkowej informacji o treści "(osadź)".
No brakuje. właśnie wlazłem po to na forum że pomarudzić.
To czego brakuje to moimzdaniem zeby sie jednak dalo osadzic tylko regiment.. Dlaczego tam tej opcji nie ma obecnie - nie mam pojecia. :P I nie widze zadnego sensownego powodu dla ktorego mialoby nie byc takiej mozliwosci. :)
ależ jest, jak wejdziesz w osadzanie oddziału to masz w następnym oknie do wyboru regiment
jest lepiej. jeszcze z przyzwyczajenia klikam "po staremu" w regimenty, ale tak jest sensowniej i szybciej.
Mam taka mala sugestie.. Mysle ze duzo lepiej byloby, gdyby rozwiazywanie regimentow bylo rozwiazane tak, jak wydzielanie. Zeby mozna bylo zaznaczyc kilka regimentow i za jednym razem osadzic. Skoro juz w 1 miejscu jest takie rozwiazanie, to chyba nie jest to zaden problem w przypadku osadzania? ;)
Popieram
Wyniki od 1 do 9. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.