Najświeższe wątki:
Zasady gry
Samouczku: Kolejne kroki
Wątek w temacie: Dla początkujących
Wyniki od 1 do 4. Przejdź do strony: 1
Witam dzisiaj zetknąłem się z tą grą i dopiero się orientuje.
1)W Samouczku (pierwsze kroki ) przeczytałem że jest Samouczek kolejne kroki ( jakby kolejna część ) gdzie go można znaleźć ?
2) Co jaki okres tworzone są nowe światy tak żeby wszyscy zaczęli z tego samego pułapu ?
3) Czy wiadomo kiedy będzie dostępna wersja testowa księstwa?
4) Czy można w trakcie gry dokupować abonament tak żeby po 50 dniach gry nagle się nie okazało że nie mogę grać z tego powodu.
Pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc
1)W Samouczku (pierwsze kroki ) przeczytałem że jest Samouczek kolejne kroki ( jakby kolejna część ) gdzie go można znaleźć ?
2) Co jaki okres tworzone są nowe światy tak żeby wszyscy zaczęli z tego samego pułapu ?
3) Czy wiadomo kiedy będzie dostępna wersja testowa księstwa?
4) Czy można w trakcie gry dokupować abonament tak żeby po 50 dniach gry nagle się nie okazało że nie mogę grać z tego powodu.
Pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc
1. Samouczek jest w trakcie tworzenia. Część druga powinna być niedługo dostępna
2. Średnio co miesiąc
3. Księstwa testowe dostępne są cały czas i w każdej chwili można objąć w nich władzę
4. W księstwach testowych grasz za darmo, nie ma więc potrzeby dokupywania abonamentu. Jeśli wykupisz abonament to grać będziesz mógł przez 6 lub 12 miesięcy, zależnie od tego na jaką opcję się zdecydujesz. No i oczywiście możesz zawsze dokupić kolejne dni gry aby grać dłużej.
2. Średnio co miesiąc
3. Księstwa testowe dostępne są cały czas i w każdej chwili można objąć w nich władzę
4. W księstwach testowych grasz za darmo, nie ma więc potrzeby dokupywania abonamentu. Jeśli wykupisz abonament to grać będziesz mógł przez 6 lub 12 miesięcy, zależnie od tego na jaką opcję się zdecydujesz. No i oczywiście możesz zawsze dokupić kolejne dni gry aby grać dłużej.
3. No, w chwili obecnej to chyba akurat nie można. Ale to pewnie kwestia dni lub nawet godzin.
Co do samouczka to Boro dostał go tak dawno że chyba uczy się go na pamięć :)
(Tak, tak Boro łechtam cię motywująco :P )
(Tak, tak Boro łechtam cię motywująco :P )
Wyniki od 1 do 4. Przejdź do strony: 1
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.