Najświeższe wątki:
Zasady gry
Święta!
Komentowana aktualność: Święta!
Wątek w temacie: Komentarze do aktualności
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Super jestem nowy i jestem sam nikogo nie widzę więc dla mnie git
tradycja i rytuał 1 stycznia...
prawie jak wigilia tyle, że zamiast suszu pijemy wodę od kiszonych, a zamiast prezentów dostajemy bólu głowy :)
prawie jak wigilia tyle, że zamiast suszu pijemy wodę od kiszonych, a zamiast prezentów dostajemy bólu głowy :)
super :)
Dla Wszystkich Graczy szczęśliwych i radosnych świąt Bożego Narodzenia i udanego 2010 roku
Bądź pozdrowiony Wielki Administratorze
Dla nowych graczy te życzenia są nowe a dla starszych stażem uniwersalne. Ja w każdym razie jestem usatysfakcjonowany i życzę z okazji Nowego Roku Tobie oraz wszystkim Graczom sukcesów w grze i innych przedsięwzięciach życiowych, grajmy dopóki się da!
Dla nowych graczy te życzenia są nowe a dla starszych stażem uniwersalne. Ja w każdym razie jestem usatysfakcjonowany i życzę z okazji Nowego Roku Tobie oraz wszystkim Graczom sukcesów w grze i innych przedsięwzięciach życiowych, grajmy dopóki się da!
Wszystkim życzę wesołych i miłych świąt Bożego Narodzenia, oraz jeszcze lepszego NOwego ROku!
To i ja składam najserdeczniejsze życzenia wesołych, pogodnych, zdrowych a przede wszystkim szczęśliwych świąt.
Administratorowi i Grającym życzę spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i jeszcze większych sukcesów w L. w roku 2010.
Radosnych i spokojnych świąt w rodzinnym i przyjacielskim gronie.
Niech te święta będą radosną odskocznią od codziennych trosk, niech betlejemska gwiazda zaświeci Wam nadzieją na lepsze jutro i sprawi że na ustach pojawi się uśmiech, który nie zniknie przez okrągły rok.
A w sylwestrową noc dobrej zabawy i ... odcisków od tańca.
Niech te święta będą radosną odskocznią od codziennych trosk, niech betlejemska gwiazda zaświeci Wam nadzieją na lepsze jutro i sprawi że na ustach pojawi się uśmiech, który nie zniknie przez okrągły rok.
A w sylwestrową noc dobrej zabawy i ... odcisków od tańca.
Życzę wszystkim radosnych, spokojnych Świąt i szczęśliwego nowego nowego roku, w którym naprawde będzie żyło się lepiej.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wszystkim życzę radości, zdrowia i spełnienia wszelkich marzeń,
oraz samych pogodnych chwil w Nowym Roku 2010.
wszystkim życzę radości, zdrowia i spełnienia wszelkich marzeń,
oraz samych pogodnych chwil w Nowym Roku 2010.
Wesołych świąt Panowie :)
Wesołych :)
Dla wszystkich życzenia wesołych i pogodnych !
Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, udanych podbojów i dorodnych tulipanów w Nowym Roku
Życzę wszystkim laventarczykom:)
Życzę wszystkim laventarczykom:)
Wesołych świąt
Wesołych i spokojnych świąt.
Wesołych Świąt, szalonego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku.
Wesołych Świąt!
wesołych świąt, szczęśliwego nowego roku i do zobaczenia 1 stycznia
Wyniki od 1 do 20. Przejdź do strony: 1 2
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.