Trening - ciąg dalszy

Komentowana aktualność: Trening - ciąg dalszy

Wątek w temacie: Komentarze do aktualności

Wyniki od 41 do 46. Przejdź do strony: 1 2 3
Post #41, autor: Luty
napisany: 14. maja 2010, piątek, 17:41
awatar
czyli, że w 14 dni przypakował 0,5 WS mimo zakazu ? Stoi w akademii - pytam poważnie.

Post #42, autor: wiliam
napisany: 14. maja 2010, piątek, 18:00
zmieniany przez autora, 14. maja 2010, 18:00
awatar
[40] W pełni się zgadzam. Choć jest i skutek uboczny - drobny ale jest. Jak księstwo z jakiś przyczyn nie ma dostępu do niezależnych to ma przerypane ...

Post #43, autor: jedidia
napisany: 14. maja 2010, piątek, 18:09
zmieniany przez autora, 14. maja 2010, 18:12
awatar
hehe- do sąsiada jest zawsze dostęp- wystarczy dwu sasiadów wybic -robia sie spore pustki to i niezalezni sie pojawiają:)

Poza tym na niezależnym nabijesz tak do 2 dosw.-pózniej to juz nieefektywne polowanie jest. Zreszta w poczatkowym okresie w sumie duzo lepiej siedziec i trenowac niz biegac i zbierac dosw. Czemu? Ano siedzac w miescie nabijasz podatki to raz a dwa- nie latajac za niezaleznymi a trenujac w akademii mozesz miec lepsze wytrenowanie niz taki łowczy... Żeby zakonczyc cała akcje telemarkiem wystarczy wziac tych swoich wytrenowanych i dobrze oplaconych chłopków na tego zadziornego zabiedzonego rozbójnika i natrzepac dosw. na jego szlachetnych acz niewytrenowanych wiarusach...

Post #44, autor: Boro
napisany: 14. maja 2010, piątek, 20:00
awatar
Cytat:
Mam bohatera z doświadczeniem 2.0. 14 dni temu wytrenowałem mu WS 4.0 i trenowałem dalej mimo ostrzeżeń: "trening nie jest już skuteczny z powodu niskiego morale". Po 14 dniach mój bohater ma WS równe 4,5.

Podaj mi proszę id tego bohatera.

Post #45, autor: Kwadrat
napisany: 14. maja 2010, piątek, 20:10
zmieniany przez autora, 15. maja 2010, 22:12
awatar
Bohater stoi w akademii, ma doświadczenie 2.0 i WS już 4,5 i jest niewolnikiem. Może niewolników limit ćwiczeń nie obowiązuje?

--------------------------------
Możliwe, że już miał wytrenowane to WS wcześniej przed zmianą zasad, a ja nie zwróciłem na to uwagi.

Post #46, autor: pawlo77
napisany: 17. maja 2010, poniedziałek, 09:50
awatar
ja mam bohatera kupę czasu stał w akademii i nic mu nie urosło ponad to co mogło urosnąć, albo błąd albo zdobyłeś już takiego wytrenowanego

Wyniki od 41 do 46. Przejdź do strony: 1 2 3
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: