Najświeższe wątki:
Zasady gry
Wojny w Anima Solidus
Wątek w temacie: Anima Solidus
Cytat:
3000, z czego 1000
Na poczatku gry było 600 w armii, a teraz juz 1000? Wojna w I tygodniu? ktokolwiek słyszał , ktokolwiek wie...
Chyba ze to zaokraglenia-ale 400 wojów to powazne zaokraglenie:)
Może nowy gracz, który chciał dołączyć się zdecydował i go boro dołączył do świata to i liczba trochę wzrosła. Aczkolwiek to nie tłumaczy pozostałych setek ;) Albo ktoś przemieszcza ludność na inne źródło ;)
Post #3, autor:
kozak
napisany: 30. października 2007, wtorek, 17:19
zmieniany przez autora, 30. października 2007, 17:20
napisany: 30. października 2007, wtorek, 17:19
zmieniany przez autora, 30. października 2007, 17:20
kabraxis: coś kiepskie te twoje tłumaczenia, lepiej przyznaj się już i powiedz na kogo idziesz :D
no mówi ze na "inne żródło":)
A jak ja mogę iść na źródło, skoro żadnego nie widzę? Od razu też zastrzegam, że pierwsze źródło, które zobaczę - jest moje. Mam nadzieję, że to zrozumiecie...
[5] Dokładnie... a że już tam będzie jakaś osada to inna sprawa ;)
oho, uważajcie na Czarnego!
ktoś coś mówił o ostrokołach? :P
ktoś coś mówił o ostrokołach? :P
Post #8, autor:
jedidia
napisany: 30. października 2007, wtorek, 17:50
zmieniany przez autora, 30. października 2007, 17:52
napisany: 30. października 2007, wtorek, 17:50
zmieniany przez autora, 30. października 2007, 17:52
tak wałasnie- budowac ostrokoły i nabijac na nie obdartusów Czarnego- ogłaszam zawody- kto pierwszy nabije na ostrokól człowieka Czarnego dostanie ode mnie 50 t nagrody:) Oczywiscie oczekuje obiektywnych dowodów:)
chyba ze Czarny okaże sie moim sąsiadem-aaa to wtedy sorry Vinetou- zawiazemy jakies RWPG:) Z rublem transferowym narodowosci Jedi.
chyba ze Czarny okaże sie moim sąsiadem-aaa to wtedy sorry Vinetou- zawiazemy jakies RWPG:) Z rublem transferowym narodowosci Jedi.
"Obdartusy" - tak się będzie nazywała moja gwardia królewska. Jak ich Panie Rycerzyku Jasnej Cholery Strony zobaczysz - przypatrz się dobrze.
Będzie to bowiem ostatni widok, jaki przyjdzie Ci oglądać w tym świecie...
Będzie to bowiem ostatni widok, jaki przyjdzie Ci oglądać w tym świecie...
A właściwie czemu Jedi mnie nie lubi? Kolor nie odpowiada?
Post #11, autor:
jedidia
napisany: 30. października 2007, wtorek, 18:02
zmieniany przez autora, 30. października 2007, 18:08
napisany: 30. października 2007, wtorek, 18:02
zmieniany przez autora, 30. października 2007, 18:08
hehe- ehh- Panie Czarny-od razu nie lubi:)
Ehh od razu tak niedyplomatycznie reagujecie na moje docinki kumotrze. Zdradzacie przez to izescie krewkiej konstrukcji co zle wrózy ...
Ja tam od jakiegos czasu wole sie fascynowac kursami buraka na grodowej gieldzie tudziez obrałem za cel spłodzic 120 synów. Kolejny juz dzien trwaja łapanki dziewic cobym szczytny ów plan mógł szczescliwie zakonczyc:)
Ehh od razu tak niedyplomatycznie reagujecie na moje docinki kumotrze. Zdradzacie przez to izescie krewkiej konstrukcji co zle wrózy ...
Ja tam od jakiegos czasu wole sie fascynowac kursami buraka na grodowej gieldzie tudziez obrałem za cel spłodzic 120 synów. Kolejny juz dzien trwaja łapanki dziewic cobym szczytny ów plan mógł szczescliwie zakonczyc:)
Lepiej łapać byłe dziewice, te są bardziej biegłe w sztuce i płodzenie szybciej idzie... :D
Ale w efekcie mogą dać dzieci innej narodowości :P
Panowie, proszę trzymać się tematu albo sio do spamu! :)
Polowania na dziewice sa jak najbardziej w temacie swiata AS:)
Utrzymanie działu tego świata na forum w kontroli z takimi graczami jak my będzie nie lada wyzwaniem :D
Kurczakes- własnie mnie olsniło.
Panowie- wszyscy wałdcy SA:mam propozycje- zawiązujemy sie konfederacyja iz w ciagu miesiaca nikt nie ubroczy miecza, tudziez maczugi krwia poddanego innego władcy. Kazdy kto by sie wylamal z tej konfederacyii pospolu i bez wyjatku zanihilowan bedzie!
Co wy na to- dzieki temu ludziska skonentrowały by sie na plodzeniu potomstwa, dyplomacji a nie ganianiu z gołą pałą i nazywania tego "wojną".
Ci którzy sie ujaniaja na forum niech wypisuja tu zaraz poparcie a Ci którzy nie niech sla sms-a o tresci " O tak boski Jedi" w cenie polaczenia lokalnego[do Vietnamu:]..
A tak powaznie- co wy na jakies vacatio legis co do wojen-dobrze to zrobi na poczatku-pózniejsze jatki beda miodniejsze bo i ksiestwa liczne:)
Panowie- wszyscy wałdcy SA:mam propozycje- zawiązujemy sie konfederacyja iz w ciagu miesiaca nikt nie ubroczy miecza, tudziez maczugi krwia poddanego innego władcy. Kazdy kto by sie wylamal z tej konfederacyii pospolu i bez wyjatku zanihilowan bedzie!
Co wy na to- dzieki temu ludziska skonentrowały by sie na plodzeniu potomstwa, dyplomacji a nie ganianiu z gołą pałą i nazywania tego "wojną".
Ci którzy sie ujaniaja na forum niech wypisuja tu zaraz poparcie a Ci którzy nie niech sla sms-a o tresci " O tak boski Jedi" w cenie polaczenia lokalnego[do Vietnamu:]..
A tak powaznie- co wy na jakies vacatio legis co do wojen-dobrze to zrobi na poczatku-pózniejsze jatki beda miodniejsze bo i ksiestwa liczne:)
jedidia grasz górnikiem? ;)
Post #19, autor:
jedidia
napisany: 30. października 2007, wtorek, 23:15
zmieniany przez autora, 30. października 2007, 23:16
napisany: 30. października 2007, wtorek, 23:15
zmieniany przez autora, 30. października 2007, 23:16
Wisz -ja bez rudy nie widze sensu gry:) Przeciez mówie ze mnie olsnił- kombinuje i kombinuje jak tu swoje klejnoty uchronic od inwazjii głodnych rudy rolników:)
A co z końmi? Na miejscu koni to ja bym teraz pouciekał ze wszystkich stajni do moich :P Jeszcze zaczniesz przetapiać je na żelazo ;)
A co do mojego pytania: nikt nie proponuje rzeczy, które nie są mu na rękę także tylko górnik pasuje :P
A co do mojego pytania: nikt nie proponuje rzeczy, które nie są mu na rękę także tylko górnik pasuje :P
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.