Najświeższe wątki:
Zasady gry
Zastępstwa
Wątek w temacie: Inne
...wikt i opierdzielunek, jak coś pójdzie nie po myśli księcia:)
Hm... rozmowy i uwagi? - to weźcie Generalissimusa Sebka, nikt się tak nie nada:)
Hm... rozmowy i uwagi? - to weźcie Generalissimusa Sebka, nikt się tak nie nada:)
Sebek pewnie już w tym świecie jest w jakimś zastępstwie :P
Powiedzmy, że jestem w każdym świecie za wyjątkiem jednego, gdzie księstwo odeszło w mroki (oglądałem na zastępstwie). Nawet w najnowszym ;) Nic na to nie poradzę, ale lubię oglądać jak ktoś inny gra. Zawsze nauczę się czegoś nowego.
Do ględzenia nadaję się idealnie, ale doświadczenie wojskowe mam niewielkie, więc nie nadawałbym się :)
Do ględzenia nadaję się idealnie, ale doświadczenie wojskowe mam niewielkie, więc nie nadawałbym się :)
Post #204, autor:
Czarny
napisany: 6. lutego 2012, poniedziałek, 10:39
zmieniany przez autora, 9. lutego 2012, 07:57
napisany: 6. lutego 2012, poniedziałek, 10:39
zmieniany przez autora, 9. lutego 2012, 07:57
Poszukiwany doświadczony zastępca do mojego świata.
Chętnych proszę o kontakt.
Nieaktualne
Chętnych proszę o kontakt.
Nieaktualne
Młody władca zatrudni doświadczonego doradcę wojskowego. Zakres obowiązków jest niewielki rozmowy, planowania i ewentualne uwagi dotyczące prowadzenia wojen.Indicium Magis
Jestem chętny na zastępstwo w dowolnym charakterze. Co nieco wiem, ale chciałbym więcej.
Jeśli ktoś zechciałby przyjąć giermka ze średnimi kwalifikacjami, poproszę o info.
Jeśli ktoś zechciałby przyjąć giermka ze średnimi kwalifikacjami, poproszę o info.
masz jak w banku - pisz na Luty :)
Potrzebny zastępca dodatkowy-stary wyjadacz mile widziany.Indicium Magis-kontakt do mnie.
Post #209, autor:
kirek
napisany: 12. marca 2012, poniedziałek, 06:49
zmieniany przez autora, 15. marca 2012, 09:01
napisany: 12. marca 2012, poniedziałek, 06:49
zmieniany przez autora, 15. marca 2012, 09:01
jezeli jakis doswiadczony gracz moglby udostepnic mi zastepstwo w swoim ksiestwie, to bylbym wdzieczny. jestem mlodym graczem i chcialbym miec mozliwosc podgladania gry kogos na wyzszym poziomie, zeby samemu sie w ten sposob uczyc.
nieaktualne.
nieaktualne.
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.