Zastępstwa

Wątek w temacie: Inne

Wyniki od 41 do 60. Przejdź do strony: 1 2 3 4 5 ... 11
Post #41, autor: von bati
napisany: 7. maja 2008, środa, 13:18
awatar
Depresja wiosenna.. wszystko kwitnie, słońce świeci, nawet deszczu już nie widać, normalnie wyć się chce!

Post #42, autor: Aguirre
napisany: 7. maja 2008, środa, 13:22
awatar
[40]jak już Jedi szuka zastępcy to naprawdę musi być cienko z czasem, wszak wszystkie tajemne sposoby dązenia do supremacji wypracowane przez zakonników moga wyjść na jaw... chyba raczej Czarny za dobry jesteś żeby Ci powierzać takie sekrety:)

Post #43, autor: jedidia
napisany: 7. maja 2008, środa, 13:23
awatar
No zajebiste dzieki- poruszylem niebo i ziemie a wczoraj 2 moje podzielone oddzialy zostaly rozbite za darmo-dzisiaj reszta- bati-zajebiste dzieki. bez odbioru.

Post #44, autor: Aguirre
napisany: 7. maja 2008, środa, 13:41
zmieniany przez autora, 7. maja 2008, 13:44
awatar
Problem jest troche szerszy niż tylko doraźne znalezienie zastępcy, Jedi może czas już dorosnąć? Zaakceptować fakt że nie zawsze się wygrywa bo jest się lepszym? że jest wielu takich graczy którzy przegrywają, bo wyżej sobie cenią wyjazd na weekend niż zwycięstwo i akceptują fakt, że zastępca coś schrzani? Żeby daleko nie szukać to właśnie schrzaniłem ostatnio pare spraw jako zastępca:)
Jeśli widzisz że Twoje księstwo jest rozwojowe, że rozgrywka potrwa długie miesiące może warto zastanowić się nad 'dyżurnym' zastępcą? Może warto się zgadać z kimś na zasadzie: słuchaj nie startuj może do tego świata, a ja nie wystartuję do tamtego, bedziemy sie posiłkować w razie problemów z czasem? Bardzo ciężko jest znaleźć z dnia na dzień kompetentnego zastępcy do księstwa w którym dużo się dzieje, bo musi oprócz swojego ogarnać jeszcze Twoje, a ajk nie ogarnie będzie błąd za błędem

A na Batiego nie dam złego słowa powiedzieć:) kiedyś w PL wyprowadził mi konnicę z takiej matni, że myślę że sam nie dałbym rady. Wstydź się Jedidiarze!!!

Post #45, autor: Czarny
napisany: 7. maja 2008, środa, 13:52
awatar
Ten sporób stalego zastępcy stosujemy z Mularzem i bardzo to sobię cenię. Przez to co prawda nie możemy grać w jednym świecie i nie mogę mu skopać tyłka, ale zyski i tak są większe niż straty...

Post #46, autor: Rouge
napisany: 7. maja 2008, środa, 14:12
awatar
" bati-zajebiste dzieki. bez odbioru. "-tego nie rozumiem.A co tu bati winny ?

Post #47, autor: mularzx
napisany: 7. maja 2008, środa, 14:24
awatar
Hehehe marzyciel z tego Czarnego, no ale przez całe życie był niższy :D

Post #48, autor: kabraxis
napisany: 7. maja 2008, środa, 14:52
awatar
Cytat:
jest wielu takich graczy którzy przegrywają, bo wyżej sobie cenią wyjazd na weekend niż zwycięstwo i akceptują fakt, że zastępca coś schrzani?

Ja np. właśnie z tego powodu raczej nigdy nie wygram ;) Przykre ale już dawno to stwierdziłem :( Mimo wszystko gram dalej bo co zrobić :P Wszyscy mają w końcu takie problemy (no prawie wszyscy).

Post #49, autor: Draconis
napisany: 7. maja 2008, środa, 16:34
awatar
ja tam zawsze po sezonie polowan zastanawiam sie czy mam jeszcze po co zasiadac do kompa :D Jest to stresior jak komus zalezy. Ja tam jednak traktuje to jak zabawe i ryzyko jest w kosztach gry. Swoja droga naprawde widzialbym megauproszczona wersje (pod wzgledem kodu) Lav zeby poszla na przegladarce komorki/pda. Czyste linki zero grafy poza mapa.

Post #50, autor: kabraxis
napisany: 7. maja 2008, środa, 17:24
awatar
[49] Szkoda roboty. Jak wypoczywasz to wypoczywasz, a nie grasz w lav przez komórkę... Ja tak czy siak bym nie skorzystał ;)

Post #51, autor: von bati
napisany: 7. maja 2008, środa, 18:04
awatar
[43]
Cytat:
No zajebiste dzieki- poruszylem niebo i ziemie a wczoraj 2 moje podzielone oddzialy zostaly rozbite za darmo-dzisiaj reszta- bati-zajebiste dzieki. bez odbioru.

Bo założyłem że jak masz możliwość wejść na forum i pisać posty to chyba tez możesz sobie połączyć oddziały?

Post #52, autor: aqwert
napisany: 7. maja 2008, środa, 21:22
awatar
Bati:
No i widzisz. Jedi nie wygra świata przez Ciebie. Nieładnie. Hehe

Post #53, autor: Czarny
napisany: 20. maja 2008, wtorek, 07:35
awatar
Poszukuję zastępcy w Edurus Munitio. Na dni od 29 maja do 2 czerwca.

Post #54, autor: jedidia
napisany: 21. maja 2008, środa, 15:21
zmieniany przez autora, 21. maja 2008, 15:21
awatar
Poszukuje stałego zastepcy do AS. Mam ewentualnie Batiego na zastepstwo, ale on ma duzo swojej roboty. Najlepiej zeby to był ktos z mała iloscią ksiestw. W zamian moge wziac w zastepstwo swiat/y w których nie gram.

Post #55, autor: Tommy
napisany: 21. maja 2008, środa, 15:36
awatar
Poszukuję zastepcy do RL na najbliższe 4 dni tj. czwartek-niedziela :)

Post #56, autor: Lomion
napisany: 27. maja 2008, wtorek, 22:31
awatar
Księstwo w Anima Solidus poszukuje nowego księcia. Podejrzewam że nie będzie to dla nikogo zaskoczeniem jeśli powiem że księstwo jest naprawdę duże i wymaga doświadczonego księcia. Chętnych proszę o zgłaszanie się do mnie.

Post #57, autor: Aguirre
napisany: 28. maja 2008, środa, 08:09
awatar
poszukiwany zastępca do RL od czwartku do niedzieli:) to już 3 długi weekend w tym miesiącu, rodacy - a kiedy do pracy?:)

Post #58, autor: Mroczny
napisany: 20. czerwca 2008, piątek, 18:09
awatar
Poszukiwany jest zastępca do EM od 27 lipca do 5 sierpnia (około). Chętnych zastępców proszę o kontakt.

Post #59, autor: Czarny
napisany: 20. czerwca 2008, piątek, 18:25
zmieniany przez autora, 20. czerwca 2008, 18:35
awatar
:)

Post #60, autor: Mroczny
napisany: 20. czerwca 2008, piątek, 18:30
awatar
:)

Wyniki od 41 do 60. Przejdź do strony: 1 2 3 4 5 ... 11
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
Wyszukiwarka: